dincerdenizakin Centipat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 3 27 Temmuz 2020 #1 Rehberimdeki kisi beni yanlislikla engelledi. Sonra actigimizda o beni arayabiliyor ama ben onu arayamiyorum, mesgule atiyor.
Rehberimdeki kisi beni yanlislikla engelledi. Sonra actigimizda o beni arayabiliyor ama ben onu arayamiyorum, mesgule atiyor.
Staj Yapan Donanımcı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 3.841 Makaleler 4 Çözümler 26 Yer İzmit 27 Temmuz 2020 #2 Engeli kaldırsın bu kadar basit. Bu nasıl bir konu?
Wheetau Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 2.154 Makaleler 2 Çözümler 14 27 Temmuz 2020 #3 Staj Yapan Donanımcı dedi: Engeli kaldırsın bu kadar basit. Bu nasıl bir konu? Genişletmek için tıkla... Lütfen konuyu okumadan cevap vermeyelim. Probleminize gelirsek, telefondan engellediyse tekrar engelleyip açsın, telefonu kapat aç falan deneyin bir şekilde bug yaşamış olabilirsiniz.
Staj Yapan Donanımcı dedi: Engeli kaldırsın bu kadar basit. Bu nasıl bir konu? Genişletmek için tıkla... Lütfen konuyu okumadan cevap vermeyelim. Probleminize gelirsek, telefondan engellediyse tekrar engelleyip açsın, telefonu kapat aç falan deneyin bir şekilde bug yaşamış olabilirsiniz.
Staj Yapan Donanımcı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 3.841 Makaleler 4 Çözümler 26 Yer İzmit 27 Temmuz 2020 #4 Wheetau dedi: Lütfen konuyu okumadan cevap vermeyelim. Probleminize gelirsek, telefondan engellediyse tekrar engelleyip açsın, telefonu kapat aç falan deneyin bir şekidle bug yaşamış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Neyi yanlış anladığımı anlayamadım. Aydınlatır mısınız? Anladığıma göre arkadaşı onun numarasını engellemiş, o da onu arayamıyor?
Wheetau dedi: Lütfen konuyu okumadan cevap vermeyelim. Probleminize gelirsek, telefondan engellediyse tekrar engelleyip açsın, telefonu kapat aç falan deneyin bir şekidle bug yaşamış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Neyi yanlış anladığımı anlayamadım. Aydınlatır mısınız? Anladığıma göre arkadaşı onun numarasını engellemiş, o da onu arayamıyor?
Wheetau Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 2.154 Makaleler 2 Çözümler 14 27 Temmuz 2020 #5 Staj Yapan Donanımcı dedi: Neyi yanlış anladığımı anlayamadım. Aydınlatır mısınız? Anladığıma göre arkadaşı onun numarasını engellemiş, o da onu arayamıyor? Genişletmek için tıkla... dincerdenizakin dedi: Rehberimdeki kisi beni yanlislikla engelledi. Sonra actigimizda Genişletmek için tıkla...
Staj Yapan Donanımcı dedi: Neyi yanlış anladığımı anlayamadım. Aydınlatır mısınız? Anladığıma göre arkadaşı onun numarasını engellemiş, o da onu arayamıyor? Genişletmek için tıkla... dincerdenizakin dedi: Rehberimdeki kisi beni yanlislikla engelledi. Sonra actigimizda Genişletmek için tıkla...
dincerdenizakin Centipat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 3 28 Temmuz 2020 #6 Wheetau dedi: Lütfen konuyu okumadan cevap vermeyelim. Probleminize gelirsek, telefondan engellediyse tekrar engelleyip açsın, telefonu kapat aç falan deneyin bir şekilde bug yaşamış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Olmadi denedim bayağı
Wheetau dedi: Lütfen konuyu okumadan cevap vermeyelim. Probleminize gelirsek, telefondan engellediyse tekrar engelleyip açsın, telefonu kapat aç falan deneyin bir şekilde bug yaşamış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Olmadi denedim bayağı