Rehberlere sınırsız düzenleme süresi

Sizce talebim mantıklı mı?

• Oy verenlerin toplamı
    41
Sizin gibi insanları zorlamamak adına bu kararı destekliyorum ben

Forumda gördüğüm en mantıklı oylama .

Düzenini doğru bir şekilde sağlamak zor olacaktır, moderatörlerin işi fazlasıyla var. Sizinkini, benimkini, onunkini düzenlerler. Ancak bir başkasına yetişemezler.

Evet bu yönden size katılıyorum. Ciddi manada katkısı bulunan bireylere verilen bir yetki neden saçma bir nedenden ötürü kaldırılır onu da bilmiyorum açıkçası. Fakat gerçekten hak etmeyen bireylere verildiğini düşünmüyorum. Bunu da belirteyim öncelikle. Konuya gelecek olursak benim kanımca yönetim buna bir çare bulacaktır. Böyle bir konu açarak çok iyi yaptınız. Umarım kararınız değerlendirilir.

Şu anlık yapılabilecek bir şey yok. Rehberi, düzenlemesi ve incelemesi olan arkadaşlarımız konularında düzenlenmesi gereken yeri raporlayabilirler.

Öneri olarak sadece makale formatında açılan konulara yetki verilse olmaz mı? Üzüldüm şu anda açıkçası. Sonuçta şu an anlık olarak oylamaya katılanların %94'ü matıklı buldu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…