Rei peluşu yurt dışından alınır mı?

boraboracikoglu

Centipat
Daha fazla  
Rei peluşu alacaktım fakat Hepsiburada'dan mı alsam yoksa biraz daha para koyup yurt dışından mı almalıyım?

Daha da ucuza Aliexpress'ten de buldum fakat yorumları pek içimi açmadı.
Daha iyi bir seçenek varsa orası da olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben aliexpressten Raiden peluşu almıştım burada abartı fiyata satıldığı için. Hb'de de "tipi kaymış" yorumları fazla bu arada 😀 gönlünüz hangisinden almaktan razıysa artık

Hocam ben aliexpressten raiden peluşu almıştım burada abartı fiyata satıldığı için. HB'de de "tipi kaymış" yorumları fazla bu arada 😀 gönlünüz hangisinden almaktan razıysa artık.

Fiyatlar bana da tuzlu geldi fakat alacaksam en azından benzeye bir şey aliyim dedim ayrıyeten Hepsiburada'daki tipi kaymış yorumlarının geyik olduğunu anladım fakat fake profil olmasından şüphelendim. Onu alacağım fakat bu gidişle.

Gelince lütfen görsellerini vs. ekler misiniz? Eğer güzelse aldığınız yerden bende almayı düşünüyorum.

Peki.

Gelince lütfen görsellerini vs. ekler misiniz? Eğer güzelse aldığınız yerden bende almayı düşünüyorum.
Hocam peluş geldi fakat sanki beklediğimden daha uzun saçlı azıcık. Ama kalitesi kötü gibi değil. Tamamiyle aynı değil fakat güzel bence.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2025-03-17 saat 16.31.09_9b2b5220.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-03-17 saat 16.31.09_9b2b5220.jpg
    75,4 KB · Görüntüleme: 28
  • WhatsApp Görsel 2025-03-17 saat 16.31.26_3a058b86.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-03-17 saat 16.31.26_3a058b86.jpg
    68,1 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı