Y Yigit142 Hectopat Katılım 29 Kasım 2016 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2016 #1 Reign Of King'i açıyorum loading ekranı geliyor doluyor ama oyun açılmıyor.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 29 Kasım 2016 #2 Olay Görüntüleyicisi raporu varsa bir bakalım. Olay Görüntüleyicisi raporu paylaşma Artı 0 Eksi
A Ahmet Sefa Güler Hectopat Katılım 7 Temmuz 2019 Mesajlar 10 7 Temmuz 2019 #3 Recep Baltaş dedi: Olay Görüntüleyicisi raporu varsa bir bakalım. Olay Görüntüleyicisi raporu paylaşma Genişletmek için tıkla... hocam ben de reign of kings anti cheat error hatası alıyoruym yardımcı ola bilirmisiniz bu konu hakkında biri iltei yollamış ama kimse cevap vermemiş Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Olay Görüntüleyicisi raporu varsa bir bakalım. Olay Görüntüleyicisi raporu paylaşma Genişletmek için tıkla... hocam ben de reign of kings anti cheat error hatası alıyoruym yardımcı ola bilirmisiniz bu konu hakkında biri iltei yollamış ama kimse cevap vermemiş