Rekabetçi oyunlara karşı olan sinirim

Hocam takmayın görmezden gelin. Ben alıştım gerçi. Sonuç da gerçekte o küfür eden kişi yaptı mı? E yapmadı sallayın gitsin.

Hocam takmayın görmezden gelin. Ben alıştım gerçi. Sonuç da gerçekte o küfür eden kişi yaptı mı? E yapmadı sallayın gitsin.
İşte sorunum takmam takıntılıyım ilaç alıyorum ondan zor oluyor salla gitsin diyen biri değilim ondan teşekkür ederim.

Online oyunları bırakabilirsiniz. Benzer şeyleri Pubg oynarken yaşıyorum. Ben karşı takımla çatışıyorum takım arkadaşım botu ona salmadığım için beni bombalamaya çalışıyor.

Ne kadar etkisi olur bilmem ancak: ( CS:GO için söylüyorum bunu) Steam hesap adınızı yabancı isim yapıp. Konumunuzu Türkiye dışında bir ülke yapıp. Steam profilinizde Türkçe bir şey yazmamasına dikkat eder. Maçlarda Türkçe bir şey söylemeyip,Türkçe bir şeyler yazmaz ve son olarak edilen küfür ve hakaretlere karşı umursamaz bir tavır takınırsanız. Hem bu olaylardan daha az etki görür ve tahminimce bu olayların sıklığı azalır. İyi oyunlar iyi forumlar dilerim.

İşte sorunum takmam takıntılıyım ilaç alıyorum ondan zor oluyor salla gitsin diyen biri değilim ondan teşekkür ederim.
O zaman takımındaki oyuncuları oyun içinden susturabilirsen anca kurtulabilirsin. Bazen bende oyuncuları susturuyorum onlara da kafa yormamış oluyorum.

Denemedim mi sanki ya bunun için Almanca bile öğrendim konumum Almanya ismim İngilizce hakkımda Almanca ama ne farkeder yabancılar da küfür ediyor Rus kesim özellikle.

Çok doğru dediniz, ağzınıza sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…