Burak Işıkakdoğan Picopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2022 #1 Arkadaşlar benim fazla bir bilgim olmadığı için soruyorum. BenQ tarafında DyAc mi yoksa ASUS tarafında ELMB mi daha iyi fakat rekabetçi oyunlarda? Ayrı bir soru olarak DyAc'li veya ELMB'li monitörlerde IPS seçeneği bulunuyor mu?
Arkadaşlar benim fazla bir bilgim olmadığı için soruyorum. BenQ tarafında DyAc mi yoksa ASUS tarafında ELMB mi daha iyi fakat rekabetçi oyunlarda? Ayrı bir soru olarak DyAc'li veya ELMB'li monitörlerde IPS seçeneği bulunuyor mu?
1 16986 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 5.781 Makaleler 7 Çözümler 52 1 Ocak 2022 #2 Bildiğim kadarıyla ikisi de markaların kendi Black Frame Insertion özelliğine verdikleri isim, yani ikisi de aynı amaca hizmet ediyor. IPS panel konusuna gelirsek BenQ'nun IPS panelli oyuncu monitörü ürettiğini görmedim fakat ASUS'un IPS panelli oyuncu monitörlerinde ELMB seçeneği bulunuyor.
Bildiğim kadarıyla ikisi de markaların kendi Black Frame Insertion özelliğine verdikleri isim, yani ikisi de aynı amaca hizmet ediyor. IPS panel konusuna gelirsek BenQ'nun IPS panelli oyuncu monitörü ürettiğini görmedim fakat ASUS'un IPS panelli oyuncu monitörlerinde ELMB seçeneği bulunuyor.
Burak Işıkakdoğan Picopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2022 #3 16986 dedi: Bildiğim kadarıyla ikisi de markaların kendi Black Frame Insertion özelliğine verdikleri isim, yani ikisi de aynı amaca hizmet ediyor. IPS panel konusuna gelirsek BenQ'nun IPS panelli oyuncu monitörü ürettiğini görmedim fakat ASUS'un IPS panelli oyuncu monitörlerinde ELMB seçeneği bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Tamam, teşekkür ederim.
16986 dedi: Bildiğim kadarıyla ikisi de markaların kendi Black Frame Insertion özelliğine verdikleri isim, yani ikisi de aynı amaca hizmet ediyor. IPS panel konusuna gelirsek BenQ'nun IPS panelli oyuncu monitörü ürettiğini görmedim fakat ASUS'un IPS panelli oyuncu monitörlerinde ELMB seçeneği bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Tamam, teşekkür ederim.