Reklam izleyerek para kazanmak

bertony

Hectopat
Bu YouTube kanalını gördüm.
İçinde çok farklı siteler ile para kazandığını söylüyor.
Acaba bu reklam izleyerek para kazanan oldu mu?
Oldu ise hangi sitelerden oldu? Arka planda mining vb. faaliyetleri var mı bu sitelerin?
Güvenli mi? Ve neden reklam izleyerek para veriyorlar?
Bu konularda para kazanan, bilenler var mı?

Yoksa bu YouTuber bu sitelerden yüklü miktarda para alıp fake tanıtım yapıyor olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gizlilik üzerine geliştirilen Brave internet tarayıcısı, reklam izlediğinizde sizi kripto para ile ödüllendiriyor. Gizlilik temelli internet tarayıcı Brave, Basic attention token (BAT) adlı sistemi ile reklam izleyen kullanıcıları ödüllendirmeyi hedefliyor.

Bu YouTube kanalını gördüm.
İçinde çok farklı siteler ile para kazandığını söylüyor.
Acaba bu reklam izleyerek para kazanan oldu mu?
Oldu ise hangi sitelerden oldu? Arka planda mining vb. faaliyetleri var mı bu sitelerin?
Güvenli mi? Ve neden reklam izleyerek para veriyorlar?
Bu konularda para kazanan, bilenler var mı?

Yoksa bu YouTuber bu sitelerden yüklü miktarda para alıp fake tanıtım yapıyor olabilir mi?
Para verse bile yüklü olarak değil maks 20-30 TL veriyordur. O da tüm gününü ölü gibi harcaman karşılığında.

Gizlilik üzerine geliştirilen Brave internet tarayıcısı, reklam izlediğinizde sizi kripto para ile ödüllendiriyor. Gizlilik temelli internet tarayıcı Brave, Basic attention token (BAT) adlı sistemi ile reklam izleyen kullanıcıları ödüllendirmeyi hedefliyor.

Denediniz mi?

Para verse bile yüklü olarak değil maksimum 20-30 TL veriyordur. O da tüm gününü ölü gibi harcaman karşılığında.

Hocam zaten ben günümü ölü gibi harcıyorum.
PC başında bir işler yapmam lazım para lazım para yok her şey çok pahalı, mining yapamam, başka bu tarz bir şeyler yapmam lazım.
Asgari ücretle çalışan birisinin tüm gün saati de maksimum 70-80 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam günde fazla vermez bir reklama 0,0015 falan veriyor. Bir günde karşına en fazla 5-10 raklama çıkar ayrıyeten uphold hesabı gerekir yani anlayacağın çok zahmetli.

3 ayda toplam 3 dolar birikmişti, onu çekmek için uğraşmak yerine Wikipedia'ya bağışlamıştım.

Gidip trafik ışıklarında su ve mendil satsan bile reklam izlemeye kıyasla çok daha fazla para kazanırsın.
Hocam günde fazla vermez bir reklama 0,0015 falan veriyor. Bir günde karşına en fazla 5-10 raklama çıkar ayrıyeten uphold hesabı gerekir yani anlayacağın çok zahmetli.
Anladım hocalar demekki uğraşılan vakte değmez...

Örnek olarak bu kanalda var:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

100 bin 200 bin 500 bin kişi izliyor ,bunlar acaba virüs,fidye yazılım reklamları olabilir mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı