Reklam nasıl engellenir?

MuffinMC

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ben uzun süredir Opera GX kullanıyordum. Şimdi Google Chrome'a geçmeye karar verdim. Ama Opera GX'in halihazırda bir reklam engelleyicisi vardı ve onu kullanıyordum. Şimdi Google Chrome'da Opera GX'de girdiğim sitelere girmeye çalışınca çok fazla reklam karşıma çıktı. Birkaç konu inceledim onlarda en iyi olarak AdGuard ve uBlock diye reklam engelleyicilerden bahsetmişler. Sizce hangisini kullanayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
uBlock sanırım artık düzgün çalışmıyor Chrome son güncellemeleriyle alakalı. Eğer çalışıyorsa AdGuard kullanabilirsiniz. Düzgün çalışan bir reklam eklentisi kalmadı sanırım.

uBlock sanırım artık düzgün çalışmıyor Chrome son güncellemeleriyle alakalı. Eğer çalışıyorsa AdGuard kullanabilirsiniz. Düzgün çalışan bir reklam eklentisi kalmadı sanırım.

UBlock'u sil yükle yaptığımda YouTube'da sorun düzeldi bir deneyin derim.

uBlock Origin Lite. (Lite olanı uBlock Origin'den farklı) uBlock Origin Lite en verimlisi Chrome de.

uBlock Origin Lite İyidir hocam.

Hocam şimdi ben uBlock mu Malwerbytes mı yoksa AdGuard mı kullanayım? Arada kaldım.

Hocam şimdi ben uBlock mu Malwerbytes mı yoksa AdGuard mı kullanayım? Arada kaldım.

Ublock Origin Lite kullan. Açık ara hala en az kaynak tüketen reklam engelleyicisi üstelik tarayıcıyı açtığın gibi de çalışıyor.

Evet ama çalıştırmaya çalıştığımda çalıştırmıyor yani Chrome'a eklenmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…