Reklam olarak çıkan siber suçlar bildirimi gerçek mi?

3ymen

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben Türkiye'de yasaklı olan erişim engeli getirilen içeriklere 1.1.1.1 WARP ile bakıyordum, birden o sitelerden birindeyken 152sibersuçlar78 tarzı bir şeyden reklam tarzı uyarı gibi bir şey aldım. Değişik IP yazıyordu VPN olduğu için ama fotoğraflarınıza erişilecektir hesabınıza erişim engeli getirilecektir diye yazıyordu. Bu gerçek midir? Çok korkuyorum gerçekten fotoğraflarıma erişmiş olabilirler mi?

İnternetin ilk icat edildiği yıllardan beri kullanılan bir dolandırıcılık yöntemi. Sizi korkutup para sızdırmaya çalışacaklar, inanmayın.

İnternetin ilk icat edildiği yıllardan beri kullanılan bir dolandırıcılık yöntemi. Sizi korkutup para sızdırmaya çalışacaklar, inanmayın.

Tam reklam değil arayüz olarak benzetme anlatamadım ama korkudan telefonu sıfırladım sadece X tuşu vardı bende ona bastım bir site uyarısı gibiydi kormama gerek var mı fotoğraflarıma erişebilirler mi?

İsterseniz telefonu sıfırlayın, tabii öncesinde telefondaki dosyalarınızın yedeğini alın. Korkulu rüya görmektense, uyanık olmak daha iyidir.

İsterseniz telefonu sıfırlayın, tabii öncesinde telefondaki dosyalarınızın yedeğini alın. Korkulu rüya görmektense, uyanık olmak daha iyidir.

Fotoğraflarımın gitmesinin olasılığı var mıdır varsa da ne kadardır?

Ne olur yardım cevaplayabilir misiniz çok korkuyorum fotoğraflarımın karşı tarafa gitmesinden gitmiş midir?

Son düzenleme:
Sadece bir reklam benzeri arayüz göstererek telefonunuzdaki dosyalara erişemezler. Bunun için telefonunuza virüs kurmaları gerekir. Reklamda belli alanlara tıkladı iseniz, belki telefonunuza virüs kurmuşlardır, belki de kurmamışlardır, buradan bilemem.
Aklınızda şüphe varsa resimlerinizi başka bir cihaza yedekledikten sonra, telefonu sıfırlayın.

Resimlerde önemli bir şey yoktu en sağlam mobil anti virüs ile tarama yaptım birşey çıkmadı bende garanti olsun diye sıfırladım çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…