samet67671 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Ağustos 2013 Mesajlar 4.639 Makaleler 25 Çözümler 6 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2014 #1 Reklam virüsü bulaştı, nasıl silebilirim ? Daha dün format attım. Hangi programın bulaştırdığını bilmiyorum. Silmek için kullandığım programlar; adwcleaner, walwarebytes, junkware removal tool.
Reklam virüsü bulaştı, nasıl silebilirim ? Daha dün format attım. Hangi programın bulaştırdığını bilmiyorum. Silmek için kullandığım programlar; adwcleaner, walwarebytes, junkware removal tool.
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2014 #2 Araba olan ve laptop olan reklam Google reklamları normal bizde de var onlar.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 7 Haziran 2014 #3 Bunlar Google reklamları. Sitede Google reklamları mevcut, virüs yok Virüs olsa zaten araba ve laptop reklamı değil, penis büyütücü görürdün
Bunlar Google reklamları. Sitede Google reklamları mevcut, virüs yok Virüs olsa zaten araba ve laptop reklamı değil, penis büyütücü görürdün