A arthurbabamorgan Femtopat Katılım 4 Kasım 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #11 Kaworu NAGİSA dedi: Cidden öyle bende bilgisayarımda virüs yok sanıyordum Kaspersky indirdiğimde RAT buldum. Hocam bir de videoda USB üzerinden atıyor formatı ben direk kendi bilgisayarıma indirip USB atmadan yaptım zaten orada indirdiğiniz programda size seçtirir. Genişletmek için tıkla... Hocam ayarlar kısmında kurtarma yerinde bu bilgisayarı sıfırla var oradan mı yapayım yoksa videoyu mu izleyeyim
Kaworu NAGİSA dedi: Cidden öyle bende bilgisayarımda virüs yok sanıyordum Kaspersky indirdiğimde RAT buldum. Hocam bir de videoda USB üzerinden atıyor formatı ben direk kendi bilgisayarıma indirip USB atmadan yaptım zaten orada indirdiğiniz programda size seçtirir. Genişletmek için tıkla... Hocam ayarlar kısmında kurtarma yerinde bu bilgisayarı sıfırla var oradan mı yapayım yoksa videoyu mu izleyeyim
Kaworu NAGİSA Centipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 813 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #12 arthurbabamorgan dedi: Hocam ayarlar kısmında kurtarma yerinde bu bilgisayarı sıfırla var oradan mı yapayım yoksa videoyu mu izleyeyim. Genişletmek için tıkla... Videoyu izleyerek yapın. Hocam bir de videodaki dosyayı USB'ye aktarmanız gerekiyor (USB en az 8 GB olmalı) kullandığınız USB içindeki her şey silinecek haberiniz olsun.
arthurbabamorgan dedi: Hocam ayarlar kısmında kurtarma yerinde bu bilgisayarı sıfırla var oradan mı yapayım yoksa videoyu mu izleyeyim. Genişletmek için tıkla... Videoyu izleyerek yapın. Hocam bir de videodaki dosyayı USB'ye aktarmanız gerekiyor (USB en az 8 GB olmalı) kullandığınız USB içindeki her şey silinecek haberiniz olsun.
A arthurbabamorgan Femtopat Katılım 4 Kasım 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #13 Kaworu NAGİSA dedi: Videoyu izleyerek yapın. Hocam bir de videodaki dosyayı USB'ye aktarmanız gerekiyor (USB en az 8 GB olmalı) kullandığınız USB içindeki her şey silinecek haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam yardımınız için çok teşekkür ederim sağlıklı günler dilerim.
Kaworu NAGİSA dedi: Videoyu izleyerek yapın. Hocam bir de videodaki dosyayı USB'ye aktarmanız gerekiyor (USB en az 8 GB olmalı) kullandığınız USB içindeki her şey silinecek haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam yardımınız için çok teşekkür ederim sağlıklı günler dilerim.
Kaworu NAGİSA Centipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 813 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #14 arthurbabamorgan dedi: Tamamdır hocam yardımınız için çok teşekkür ederim sağlıklı günler dilerim. Genişletmek için tıkla... Size de sağlıklı günler dilerim.
arthurbabamorgan dedi: Tamamdır hocam yardımınız için çok teşekkür ederim sağlıklı günler dilerim. Genişletmek için tıkla... Size de sağlıklı günler dilerim.