Reklambayi.net ve Reklambayi.com'dan uzak durun

Hakan94

Hectopat
Merhabalar reklambayi.net sitesinden sosyal medya için takipçi siparişi verdim. Önce garantisiz sonra 365 gün garantili. Takipçilerin hepsi hemen düştü garantili de başlangıç sayısı altında deyip telafi yapmadı. Sonra başlangıç sayısının üzerine çıkarmak amaçlı deneme amaçlı 1000 kadar az 365 gün garantili takipçi siparişi verdim sistem hemen tamamlandı yazdı ama sayfaya takipçi gitmedi. Desteğe yazdım sadece 1000 olanı telafiye alırız dedi ama takipçi gitmedi ve cevapta vermiyorlar. Bugün savcılığa dilekçe vereceğim. Sonra baktım Şikayetvar da çok mağdur var. Bu tarz panellerden uzak durun para alıyorlar siparişi tamamlandı yazıp takipçi göndermiyorlar.

Şikayetin sonuç bulacağını pek sanmıyorum takipçi satın almak ne kadar yasal olur tartışılır.

Organik gelişmek en mantıklısı hocam.

Merhabalar, ne olduğu belli olmayan sitelerden takipçi almak yerine İtemsatış veya GameSatış'ı tercih edebilirsiniz. En azından paranız garanti altında olmuş olur.

Merhabalar, ne olduğu belli olmayan sitelerden takipçi almak yerine İtemsatış veya GameSatış'ı tercih edebilirsiniz. En azından paranız garanti altında olmuş olur.
Son 1000 takipçi tamamlandı yaptılar sistemde hemen takipçi gitmedi onu telafi yapalım dediler tamam dedim onu bile telafi yapmadılar

Organik gelişmek en mantıklısı hocam.
Haklısınız böyle sitelere para kaptırmak yanlış

Bu tarz bilinmedik sitelere güvenilmesini tercih etmiyorum, güvenli siteleri tercih etmek ve almak en mantıklısı. itemsatis.com sitesini öneririm. Bu zamana kadar sorun yaşamadım.

Algoritmasını bozarsınız hesabınızın, yapmayın. Takipçi satın almak büyük hatadır. Şahsi fikrim satın aldığınız kişileri de takipten çıkartın ve organik büyümeye odaklanın. Ya da meta paneli üzerinden reklam verebilirsiniz; profil görüntülenme odaklı reklam çıkılabiliyor.

Meta paneli için kimlik doğrulama zorunlu muydu hocam?

Meta isteyebiliyor. İstemediği zaman da oluyor. "Black Hat" çalışmadığım için hakim değilim. Benim hesabım onaylı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…