Disney+ Reklamlı 4 ay boyunca sadece 79 TL

Aylık 79
1741196703092.png

Ayrıca "Reklamlı" versiyonu aylık 79TL. İşin Türkiye mevzuları bir kenara, reklamlı bir platform'a aylık 79TL pek mantıklı gelmiyor. Ayrıca bazı yapımlarda ambargo var diye biliyorum.

Yeni Disney yapımları için asla alınmaz ama benim gibi zamanında eskileri çok kaçırmış kişiler için çok iyi platform olabilirdi.

Kendi izlediğim kaliteli bir site var ona rağmen kullanmadığım halde bunlara 2 sene yıllık para verdim. Sırf rekabet gerçekleşsin daha güzel içerikler izleyelim diye ve saygımdan. Fakat bunlar ne yaptı? Eski olan bütün anlaşmalı içeriklerimiz zamanla gelecek dediler. ilk 1 sene hiçbir şey gelmedi. Sonra kontrol etmedim de. Fakat Atatürk içeriği global olarak çıkacağı zaman sırf ermeniler için sözlerinden döndükleri için bu rezil platforma 1 kuruş dahi vermem. Onların platformundan izlemem için bana aylık ödeme yapsınlar yine de kendi güzel ve kaliteli sitemden devam ederim. Kendisine saygısı olan birisi bu rezil platforma para kazandırmamalı. Ayrıca para vererek reklamlı içerik mi izleyeceksiniz?:D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı