Reklamlı virüs sonrası format atılmalı?

Burada garip dosya göremedim hangisi virüsden sonra gelen?

Readme.txt dosyasını hiç görmedim. Ayrıca affet.mkv diye bir şey indirmedim. Bir de sol üstte wwwww diye bir dosya var onu hiç bilmiyorum. Format atacağım pazartesi ama BIOS'a yazılmasından korkuyorum, bazıları şey diyor güncel BIOS'lara virüs bulaşmaz diyor ama yine de endişeleniyorum.

Format at temiz yol.

BİOS'a girdiğini sanmıyorum.

Format at temiz yol.

BIOS'a girdiğini sanmıyorum.

Aman Allah korusun BIOS'a girerse kötü. MSI yetkili servisi zaten gıcık kesin para isterler BIOS'un tekrar yazılması için.

Bir tanıdığım var ona arttıracağım format. Format attırmadan önce verebileceğiniz bir tavsiye var mı?

Sisteminiz iyiyse güncel işletim sistemi kurun. Malum 7 desteği bitti.

Sisteminiz iyiyse güncel işletim sistemi kurun. Malum 7 desteği bitti.

Windows 10 Pro kullanıyorum. Bir de işinize yarar mı söyleyeceğim şey bilmiyorum ama virüs girdikten sonra Google Chrome'un arama motoru kaybolmuştu bende hemen Google Chrome'u silmiştim. Bu tarz virüsler hangi türe giriyor?

Birde diski biçimlettirmeli miyim formattan önce?
Tamam sen gerekeni yapmışsın zaten, adw cleaner ve superantispyware ile tarat, eğer yine senin kontrolün dışında bir şeyler oluyorsa, Kaspersky rescue disk ile tarama yap.

AdwCleaner ile tarama yaptım ve PUP. Optional. Walliant diye bir şey buldu. Bende temizledim. Bu virüs mü?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…