BugraDereci Decapat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #1 Spotify kullanıyorum fakat her şarkıdan sonra reklam çıkıyor para da vermek istemiyorum. Önerebileceğiniz uygulamalar var mı?
Spotify kullanıyorum fakat her şarkıdan sonra reklam çıkıyor para da vermek istemiyorum. Önerebileceğiniz uygulamalar var mı?
patrickbateman56 Picopat Katılım 21 Ekim 2024 Mesajlar 368 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #2 Myt öneririm. Her ne kadar sarki indirirken reklam ciksada internet kapandığı an asla reklam çıkmıyor.
Myt öneririm. Her ne kadar sarki indirirken reklam ciksada internet kapandığı an asla reklam çıkmıyor.
BugraDereci Decapat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #3 patrickbateman56 dedi: Myt öneririm. Her ne kadar sarki indirirken reklam ciksada internet kapandığı an asla reklam çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Spotify gibi şarkı bitince diğer şarkıya geçiyor değil mi hiç kullanmadım kusura bakmayın.
patrickbateman56 dedi: Myt öneririm. Her ne kadar sarki indirirken reklam ciksada internet kapandığı an asla reklam çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Spotify gibi şarkı bitince diğer şarkıya geçiyor değil mi hiç kullanmadım kusura bakmayın.
patrickbateman56 Picopat Katılım 21 Ekim 2024 Mesajlar 368 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #4 BugraDereci dedi: Spotify gibi şarkı bitince diğer şarkıya geçiyor değil mi hiç kullanmadım kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Evet onu siz ayarlayabilirsiniz. Ister şarkıdan şarkıya geçer ister şarkıyı sonsuza kadar tekrar eder.
BugraDereci dedi: Spotify gibi şarkı bitince diğer şarkıya geçiyor değil mi hiç kullanmadım kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Evet onu siz ayarlayabilirsiniz. Ister şarkıdan şarkıya geçer ister şarkıyı sonsuza kadar tekrar eder.