DexonZERO Decapat Katılım 10 Aralık 2022 Mesajlar 143 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 10 Ocak 2023 #1 Merhaba, elinde RekOS 1809 surumu olan var mı?
blackkarga Picopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 92 Yer Ankara 10 Ocak 2023 #2 Bildiğim kadarıyla 1809 sürümü yok. Yapımcı da Discord'tan attığım mesajlara cevap vermiyor zaten.
DexonZERO Decapat Katılım 10 Aralık 2022 Mesajlar 143 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 10 Ocak 2023 #3 blackkarga dedi: Bildiğim kadarıyla 1809 sürümü yok. Yapımcı da Discord'tan attığım mesajlara cevap vermiyor zaten. Genişletmek için tıkla... RekOS 1709 var galiba hocam ama hiçbir oyuna destegi kalmadigi icin kullanmiyorum.
blackkarga dedi: Bildiğim kadarıyla 1809 sürümü yok. Yapımcı da Discord'tan attığım mesajlara cevap vermiyor zaten. Genişletmek için tıkla... RekOS 1709 var galiba hocam ama hiçbir oyuna destegi kalmadigi icin kullanmiyorum.
blackkarga Picopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 92 Yer Ankara 10 Ocak 2023 #4 DexonZERO dedi: RekOS 1709 var galiba hocam ama hiçbir oyuna destegi kalmadigi icin kullanmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam 27 processes'a kadar düşmüştüm öyle bir OS yapan yok piyasada Ghost Spectre falan yalan ama adam bırakmış yapmayı yani yapcak bir şey yok
DexonZERO dedi: RekOS 1709 var galiba hocam ama hiçbir oyuna destegi kalmadigi icin kullanmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam 27 processes'a kadar düşmüştüm öyle bir OS yapan yok piyasada Ghost Spectre falan yalan ama adam bırakmış yapmayı yani yapcak bir şey yok
DexonZERO Decapat Katılım 10 Aralık 2022 Mesajlar 143 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 10 Ocak 2023 #5 blackkarga dedi: Hocam 27 Processes'a kadar düşmüştüm öyle bir OS yapan yok piyasada Ghost Spectre falan yalan ama adam bırakmış yapmayı yani yapacak bir şey yok Genişletmek için tıkla... Tamamdir hocam sağ olun.
blackkarga dedi: Hocam 27 Processes'a kadar düşmüştüm öyle bir OS yapan yok piyasada Ghost Spectre falan yalan ama adam bırakmış yapmayı yani yapacak bir şey yok Genişletmek için tıkla... Tamamdir hocam sağ olun.