Bütçem 170-180 civarlarında. Bu paraya sıfır 250NK da var ama 2017-2018 kasa, 30 binde, sıfır motor yapılmış MT-25'ler var, onlar da dikkatimi çekmiyor değil. Sizce ne yapmalıyım?
Ben olsam almazdım. Her ne kadar japonda olsa 30 binde olsa sıkınıt ya. Kaldı ki o motorun göstergesinin 30 binde olacağını düşünmüyorum. Paranı çarçur etmek istersen al sen bilirsin.
Bütçem 170-180 civarlarında. Bu paraya sıfır 250nk da var ama 2017-2018 kasa, 30 binde, sıfır motor yapılmış MT-25'ler var, onlar da dikkatimi çekmiyor değil. Sizce ne yapmalıyım?
Şu an Yamaha çoğu hintliden bile kötü motor üretiyor 250 CC bandında. R25 veya MT25 dediğimiz motorların yağ pompaları çevirdikleri devirlere yetişemiyor, yatak sarıyorlar. Kilometre arttıkça risk de artıyor. Öneriye gelince bence sıfır Bajaj al. Çok net. Tercihen NS200 daha iyi. Üste kalan paraya da kaliteli birleştik al. Yanlış bilmiyorsam 165 civarı sıfırlar var hala nslerin.
Bana göre yüksek kardeşim çinli japon farketmez. Kaldı ki motorda km ile oynamak çok kolay zaten. 30'dan fazladır. MT kullanıp da kesici teker yapmayan mı var? 30k olsa bile nasıl 30'dur allah bilir.
Bütçem 170-180 civarlarında. Bu paraya sıfır 250NK da var ama 2017-2018 kasa, 30 binde, sıfır motor yapılmış MT-25'ler var, onlar da dikkatimi çekmiyor değil. Sizce ne yapmalıyım?
İkinci el düşünüyorsan o paralara tertemiz düşük km Dominar 400 UG yakalarsın. Bakımını yaptığın zaman seni kilometrelerce sorunsuz götürür ki 200 bin km'de olan Dominarlar bile var ama ille de MT-25 diyorsan kendine sağlam bir usta bul ve kontrol ederek al.
Hayır, özellikle japon grubunda sözü dahi edilmeyecek kadar düşük bir km.
Lakin istisnalar var, MT25 / R25 kullanıcılarından kaynaklı 2. elinden uzak durulması gereken modeller.
Doğru düzgün rodajı yapılmadan kesici kesici geziyorlar.