SİNEM DOĞRU Femtopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Ocak 2022 #1 The following data type properties of column 'dbo. Countries. ID do not match those of 'dbo. Cities. CountryID.' - Data type - Length - Precision Select a column with the same data type properties as the related column. Genişletmek için tıkla... Relatıonship'te böyle bir hata aldım. Yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ocak 2022
The following data type properties of column 'dbo. Countries. ID do not match those of 'dbo. Cities. CountryID.' - Data type - Length - Precision Select a column with the same data type properties as the related column. Genişletmek için tıkla... Relatıonship'te böyle bir hata aldım. Yardımcı olabilir misiniz?
Caulfield Kilopat Katılım 19 Ocak 2018 Mesajlar 871 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2022 #2 Country tablondaki ID kolonun data tipi ile City tablondaki CountryID kolonunun data tipi farklı. Biri integerken birisi nvarchar gibi vs. Artı 0 Eksi
Country tablondaki ID kolonun data tipi ile City tablondaki CountryID kolonunun data tipi farklı. Biri integerken birisi nvarchar gibi vs.
KS KS SİNEM DOĞRU Femtopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 9 Ocak 2022 #3 Caulfield dedi: Country tablondaki ID kolonun data tipi ile City tablondaki CountryID kolonunun data tipi farklı. Biri integerken birisi nvarchar gibi vs. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim sayenizde takıldığım yeri aştım. Artı 0 Eksi
Caulfield dedi: Country tablondaki ID kolonun data tipi ile City tablondaki CountryID kolonunun data tipi farklı. Biri integerken birisi nvarchar gibi vs. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim sayenizde takıldığım yeri aştım.