El ölçülerim: 18X11.
Selam dostlar, relaxed claw için mouse arıyorum kronik sorunu vs. olmaması çok önemli. Teknolojik aletleri değiştirmeyi pek seven biri değilim bütçe sınırsız. Şimdiden öneri yapacak arkadaşlara teşekkür ederim.
Hocam ben bugün kullanmaya başladım arkadaşın önerdiği fareyi SteelSeries primefpsten geçtim 2sinin klasmanı bir değil tabii ki ama gayet güzel hoş bir mouse aklınızda bulunsun bence.
Hocam direk marka olarak baktığımızda daha iyi değil ama böyle bazı markaların F/P ürünleri oluyor fiyatı çok artasıya kadar da önerilmeye devam ediyor 8K Hz ve bunu sağlayan dongle kutu içeriğine dahil 36gr çok hafif bir mouse. Ama şimdi baktığımızda bütçe sınırsız ise Razer Viper 3 Pro yada Logitech Superlight modellerine bakabilirsin.
Hocam direk marka olarak baktığımızda daha iyi değil ama böyle bazı markaların F/P ürünleri oluyor fiyatı çok artasıya kadar da önerilmeye devam ediyor 8K Hz ve bunu sağlayan dongle kutu içeriğine dahil 36gr çok hafif bir mouse. Ama şimdi baktığımızda bütçe sınırsız ise Razer Viper 3 Pro'ya da Logitech Superlight modellerine bakabilirsin.
Hocam 36 gram olayı biraz akıl oyunu çünkü skatez olmadan ölçüyorlar ben skatezleri takıp hassas terazide ölçdüm 40 42 gram arası geldi tabii yine gözle görülür bir fark değil amabilmekte fayda var.
Hocam 36 gram olayı biraz akıl oyunu çünkü skatez olmadan ölçüyorlar ben skatezleri takıp hassas terazide ölçdüm 40 42 gram arası geldi tabii yine gözle görülür bir fark değil amabilmekte fayda var.