Kabardino Hectopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 65 24 Mayıs 2023 #21 Mertau dedi: Ninjutso Sora Wireless Endgame Gear XM2we VGN Dragonfly F1 Pro / Pro Max Lamzu Atlantis V2 DA V2 Pro Bunlar arasında en iyi seçenek hangisi yada bu fiyatta daha iyisi var mı ? Genişletmek için tıkla... Dragonfly'ın malzeme kalitesi diğerlerine göre kötü haberiniz olsun.
Mertau dedi: Ninjutso Sora Wireless Endgame Gear XM2we VGN Dragonfly F1 Pro / Pro Max Lamzu Atlantis V2 DA V2 Pro Bunlar arasında en iyi seçenek hangisi yada bu fiyatta daha iyisi var mı ? Genişletmek için tıkla... Dragonfly'ın malzeme kalitesi diğerlerine göre kötü haberiniz olsun.
Mertau Hectopat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 967 Çözümler 4 24 Mayıs 2023 #22 599108 dedi: DeathAdder V2 Pro bunların arasında garip bir seçenek Claw için. Tutuşa yadırgayacağınızı düşünmüyorsanız Lamzu veya Sora alırdım. Genişletmek için tıkla... V2 Pro Claw için değil mi zaten anlayamadım? ROG Gladius II Origin kullanıyorum şuan. Kabardino dedi: Dragonfly'ın malzeme kalitesi diğerlerine göre kötü haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... Tutuş tipime uygun olanlar hangileri fikriniz var mı?
599108 dedi: DeathAdder V2 Pro bunların arasında garip bir seçenek Claw için. Tutuşa yadırgayacağınızı düşünmüyorsanız Lamzu veya Sora alırdım. Genişletmek için tıkla... V2 Pro Claw için değil mi zaten anlayamadım? ROG Gladius II Origin kullanıyorum şuan. Kabardino dedi: Dragonfly'ın malzeme kalitesi diğerlerine göre kötü haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... Tutuş tipime uygun olanlar hangileri fikriniz var mı?
Kabardino Hectopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 65 24 Mayıs 2023 #23 Mertau dedi: V2 Pro Claw için değil mi zaten anlayamadım? ROG Gladius II Origin kullanıyorum şuan. Tutuş tipime uygun olanlar hangileri fikriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Ninjutso Sora Wireless Endgame Gear XM2we VGN Dragonfly F1 Pro / Pro Max Lamzu Atlantis V2 DA V2 Pro bu listede DA V2 Proyu bilmiyorum. Diğerleri relaxed claw için uygun.
Mertau dedi: V2 Pro Claw için değil mi zaten anlayamadım? ROG Gladius II Origin kullanıyorum şuan. Tutuş tipime uygun olanlar hangileri fikriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Ninjutso Sora Wireless Endgame Gear XM2we VGN Dragonfly F1 Pro / Pro Max Lamzu Atlantis V2 DA V2 Pro bu listede DA V2 Proyu bilmiyorum. Diğerleri relaxed claw için uygun.
Mertau Hectopat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 967 Çözümler 4 24 Mayıs 2023 #24 Kabardino dedi: Ninjutso Sora Wireless Endgame Gear XM2we VGN Dragonfly F1 Pro / Pro Max Lamzu Atlantis V2 DA V2 Pro bu listede DA V2 Proyu bilmiyorum. Diğerleri relaxed claw için uygun. Genişletmek için tıkla... Peki sizin tercihiniz hangisi olurdu?
Kabardino dedi: Ninjutso Sora Wireless Endgame Gear XM2we VGN Dragonfly F1 Pro / Pro Max Lamzu Atlantis V2 DA V2 Pro bu listede DA V2 Proyu bilmiyorum. Diğerleri relaxed claw için uygun. Genişletmek için tıkla... Peki sizin tercihiniz hangisi olurdu?
Kabardino Hectopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 65 25 Mayıs 2023 #25 Ninjutso Sora veya Lamzu Atlantis Mertau dedi: Peki sizin tercihiniz hangisi olurdu? Genişletmek için tıkla... Bütçeyi aşmayayım diyorsan Pulsar X2
Ninjutso Sora veya Lamzu Atlantis Mertau dedi: Peki sizin tercihiniz hangisi olurdu? Genişletmek için tıkla... Bütçeyi aşmayayım diyorsan Pulsar X2