Relevant knowledge sorunu

BreWerS

Kilopat
Aynı sorun bana da oldu "Relevant Knowledge" Diye bir pencere çıktı karşıma Defender'ı çalıştıramıyorum görev yöneticisi açılmıyor tıklanmıyor ctrl + alt + del, ctrl + shift + esc kombinasyonlarını kullanmama rağmen hiçbir şekilde açılmıyor.

Sanırım virüs girdi temiz kurulum ile 2004 sürümünü kurmam gerekecek.

İmzamdan rapor 1 ve 3 paylaşın.

Buyrun hocam.
GetSystemInfo
FRST
Bir de bu konuyla alakalı konuda açtım hocam göz atabilir misiniz? Windows Defender ve Windows 10 uygulamaları açılmamaya başladı. Tıklayınca tepki vermiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdilik yoğun olduğumdan ben göz atamadım ama @Murat5038 etiketleyelim o gördüğünde bakar.

Bende yoğunum o yüzden saçma sapan AV'leri yüklemeyi bırkaıp Kaspersky IS yükleyip diğerlerini kaldırıp full scan yapın.
Sonrasında Windows onarma veya ilk sfc /scannow komutunu çalıştırabilirsiniz. Windows güncelemelerini de yapın.

Hocam sfc /scannow denedim düzelmedi. Açtığım konuda belirtmiştim, Defender ve Windows 10 uygulamaları açılmıyor. Bu olay haricinde AV kullanmazdım sadece Defender kullanıyordum. Bahsettiğiniz, Kaspersky IS bir deneyim.

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.

Ben Defender'a güveniyordum hocam. Virüs programlarının arkada çalışıp performansı düşürmeme açısından kurmazdım.

Defender sistem kaynaklarını kullanıp performansa etki etmiyor mu sanıyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…