BeyzaTheHuntress Megapat Katılım 4 Şubat 2017 Mesajlar 896 10 Eylül 2017 #51 Abradolf Lincler dedi: "" emojisi kullanmak sizin tarikatın gizli imzası. Genişletmek için tıkla... Ben sık kullanırım fakat tarikattan değilim. Gerçekten
Abradolf Lincler dedi: "" emojisi kullanmak sizin tarikatın gizli imzası. Genişletmek için tıkla... Ben sık kullanırım fakat tarikattan değilim. Gerçekten
Abradolf Lincler Kilopat Katılım 26 Haziran 2017 Mesajlar 288 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2017 #52 BeyzaTheHuntress dedi: Ben sık kullanırım fakat tarikattan değilim. Gerçekten Genişletmek için tıkla... Şş komplo teorisi bu kutsal sayılır. Ben de kullanıyorum o emojiyi ama çaktırma.
BeyzaTheHuntress dedi: Ben sık kullanırım fakat tarikattan değilim. Gerçekten Genişletmek için tıkla... Şş komplo teorisi bu kutsal sayılır. Ben de kullanıyorum o emojiyi ama çaktırma.
Xample-47 Kilopat Katılım 26 Eylül 2015 Mesajlar 725 Makaleler 1 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Eylül 2017 #53 @Silinen üye Açığa çıktık Mayk emrin nedir? Bakmayın o emojiyi kullandığıma şuan çok sinirliyim.
R Redburne Ziyaretçi 10 Eylül 2017 #54 Arkadaşlar neden beni almadınız ya, Erik açıklar mısın lütfen? Not: Ben o emojiyi asla kullanmam.