M MehmetEfe33 Hectopat Katılım 21 Nisan 2016 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2016 #1 Arkadaşlar gta5 indirdim daha bu sabah bitti. Masaüstündeki kısayoldan açmaya çalıştım ama Code:15 diye bir hata veriyor yardım ederseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2016
Arkadaşlar gta5 indirdim daha bu sabah bitti. Masaüstündeki kısayoldan açmaya çalıştım ama Code:15 diye bir hata veriyor yardım ederseniz sevinirim.
Akın S. Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Şubat 2014 Mesajlar 1.054 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2016 #2 MehmetEfe33 dedi: Arkadaşlar gta5 indirdim daha bu sabah bitti. Masaüstündeki kısayoldan açmaya çalıştım ama Code:15 diye bir hata veriyor yardım ederseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam Reloaded yazmışsınız. Korsana destek yok bu forumda.
MehmetEfe33 dedi: Arkadaşlar gta5 indirdim daha bu sabah bitti. Masaüstündeki kısayoldan açmaya çalıştım ama Code:15 diye bir hata veriyor yardım ederseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam Reloaded yazmışsınız. Korsana destek yok bu forumda.
A AeTh9sha Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Nisan 2014 Mesajlar 1.950 Makaleler 3 Çözümler 2 1 Mayıs 2016 #3 Klasik korsan oyun senaryosu işte indir 60 GB bozuk çıksın. Oyunun orijinal sürümünü satın alın.