Specialized Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2017 Mesajlar 1.268 Çözümler 20 19 Haziran 2025 #11 Oyunda hala hatalar ve ping sorunu mevcut, biraz daha beklemek daha mantıklı.
Xaot1k Picopat Katılım 25 Eylül 2024 Mesajlar 141 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #12 sado01 dedi: 15 dolara onu almak yerine 3 dolara Pro Soccer Online öneririm. Daha zevkli. Genişletmek için tıkla... Onu da almıştım zamanında oynamayı denedim ta ki kafasında top sektirerek herkesi geçen biri görene kadar.
sado01 dedi: 15 dolara onu almak yerine 3 dolara Pro Soccer Online öneririm. Daha zevkli. Genişletmek için tıkla... Onu da almıştım zamanında oynamayı denedim ta ki kafasında top sektirerek herkesi geçen biri görene kadar.
sado01 Decapat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 2.769 Çözümler 20 19 Haziran 2025 #13 Xaot1k dedi: Onu da almıştım zamanında oynamayı denedim ta ki kafasında top sektirerek herkesi geçen biri görene kadar. Genişletmek için tıkla... Benim de 400 saatim var bende öyle şeyleri yapamıyorum. Acemi lobi girerek kendinizi geliştirmelisiniz öğrenince çok sarıyor oyun.
Xaot1k dedi: Onu da almıştım zamanında oynamayı denedim ta ki kafasında top sektirerek herkesi geçen biri görene kadar. Genişletmek için tıkla... Benim de 400 saatim var bende öyle şeyleri yapamıyorum. Acemi lobi girerek kendinizi geliştirmelisiniz öğrenince çok sarıyor oyun.