Rematch alınır mı?

DorukUmut

Centipat
Daha fazla  
Xbox game passten oynuyorum ronaldinho aldım sadece Rematch oynuyorum ve 200 TL veriyorum. Steam'den mi alsam? Crossplay gelecek diyorlar çünkü hem ter stegen geldi.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-07-04 172532.png
    1,3 MB · Görüntüleme: 66
  • Ekran görüntüsü 2025-07-04 172619.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 64
Kesinlikle alınır çok iyi oyun hele arkadaşlarınız varsa mükemmel sarıyor.

Xbox game passten oynuyorum ronaldinho aldım sadece Rematch oynuyorum ve 200 TL veriyorum. Steam'den mi alsam? Crossplay gelecek diyorlar çünkü hem ter stegen geldi.
Biz arkadaşlarla oynadık XBOX üzerinden bir saat sonra çıktık bence tek başınıza oynuyorsanız hiç gerek yok.

Gamepass'ten oynamaya devam et 2-3 ay içinde güncelleme getirmeyi bırakırlar.

Biz arkadaşlarla oynadık Xbox üzerinden bir saat sonra çıktık bence tek başınıza oynuyorsanız hiç gerek yok.

Problem şu iki tarafdada arkadaşlarım var Xbox gamepassten sadece Rematch oynuyorum zamanla daha pahalıya geliyor.

Gamepass'ten oynamaya devam et 2-3 ay içinde güncelleme getirmeyi bırakırlar.
neden

Problem şu iki tarafdada arkadaşlarım var Xbox gamepassten sadece Rematch oynuyorum zamanla daha pahalıya geliyor.

Neden.

Bu oyun para cukkalama oyunu zaten Game Pass'te var boşuna 15 dolar verme git Hearts of Iron 4 al DLC'de alırsın keyfine bakarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…