Kakuzu Decapat Katılım 14 Ağustos 2023 Mesajlar 559 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 05:04 #1 Selamın aleyküm, Rematch alınır mı? Şu an oyuncu sayıları nasıl? Bir de indirime girer mi? Son düzenleyen: Moderatör: Perşembe 09:51
Arkserhat Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.707 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 10:02 #2 Ekibin varsa ekibinle al onun harici tek girceksen alma bile.
xuAfen Megapat Katılım 15 Haziran 2015 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 10:10 #3 Kesinlikle ekibin varsa al yoksa almana gerek yok. Ben oynadığım sıralarda bug bulunuyordu oyunda hala var mı bilmiyorum onu da bir araştırmanı öneririm.
Kesinlikle ekibin varsa al yoksa almana gerek yok. Ben oynadığım sıralarda bug bulunuyordu oyunda hala var mı bilmiyorum onu da bir araştırmanı öneririm.
ASUS RX6700XT Centipat Katılım 21 Eylül 2023 Mesajlar 862 Çözümler 7 Perşembe 10:14 #4 Pas vermeden oynuyorlar herkes kendi kaleye götürmeye çalışıyor kaos var oyunda.
Arkserhat Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.707 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 12:01 #5 ASUS RX6700XT dedi: Pas vermeden oynuyorlar herkes kendi kaleye götürmeye çalışıyor kaos var oyunda. Genişletmek için tıkla... Olabilecek şeyler onlar gayet normal.
ASUS RX6700XT dedi: Pas vermeden oynuyorlar herkes kendi kaleye götürmeye çalışıyor kaos var oyunda. Genişletmek için tıkla... Olabilecek şeyler onlar gayet normal.
Kakuzu Decapat Katılım 14 Ağustos 2023 Mesajlar 559 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 18:36 #6 Arkserhat dedi: Ekibin varsa ekibinle al onun harici tek girceksen alma bile. Genişletmek için tıkla... Oyuncu sayısı hakkında bilginiz var mı?
Arkserhat dedi: Ekibin varsa ekibinle al onun harici tek girceksen alma bile. Genişletmek için tıkla... Oyuncu sayısı hakkında bilginiz var mı?
Arkserhat Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.707 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 20:17 #7 Kakuzu dedi: Oyuncu sayısı hakkında bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Şu an Steam'de 7244 kişi oynuyor.
Kakuzu dedi: Oyuncu sayısı hakkında bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Şu an Steam'de 7244 kişi oynuyor.