Rematch Easy Anti-Cheat hatası veriyor

sabikali

Femtopat
Daha fazla  
Oyunu Xbox Game Pass'den indirdim. Tanınmayan oyun istemcisi hatası ve beraberinde görseldeki hatayı alıyorum.

Screenshot_1.png

Girerken uygulama izni istemişti benden eğer onu kabul etmediyseniz hata vermiş olabilir.

Yönetici olarak çalıştırsanız veya Windows Defender'dan uygulamaya izin verseniz çalışabilir.

Girerken uygulama izni istemişti benden eğer onu kabul etmediyseniz hata vermiş olabilir.

Yönetici olarak çalıştırsanız veya Windows Defender'dan uygulamaya izin verseniz çalışabilir.
Girerken herhangi bir izin istemedi benden. Bunun dışında yönetici olarak çalıştırdığımda ve Defender üzerinden uygulamaya izin verdiğimde de aynı hatayı almaya devam ediyorum.

Girerken herhangi bir izin istemedi benden. Bunun dışında yönetici olarak çalıştırdığımda ve Defender üzerinden uygulamaya izin verdiğimde de aynı hatayı almaya devam ediyorum.

Normalde izin ver diye bir ekran çıkıyor sizde neden çıkmadığını tam bilmiyorum ama en azından sorunun neden olduğunu bulduk. Biraz araştıracağım bu konuyu eğer bir şey bulabilirsem sizi bilgilendiririm. (Oyun yeni çıktığı için fixlenmesi gereken sorunlar olabilir, Steamden Rematch'in topluluk kısmında bu hatayı araştırın eğer yoksa orada da hatayı paylaşın.)

Normalde izin ver diye bir ekran çıkıyor sizde neden çıkmadığını tam bilmiyorum ama en azından sorunun neden olduğunu bulduk. Biraz araştıracağım bu konuyu eğer bir şey bulabilirsem sizi bilgilendiririm. (Oyun yeni çıktığı için fixlenmesi gereken sorunlar olabilir, Steamden Rematch'in topluluk kısmında bu hatayı araştırın eğer yoksa orada da hatayı paylaşın.)
Çok teşekkür ederim, geri dönüş yapmanızı bekliyorum.

Normalde izin ver diye bir ekran çıkıyor sizde neden çıkmadığını tam bilmiyorum ama en azından sorunun neden olduğunu bulduk. Biraz araştıracağım bu konuyu eğer bir şey bulabilirsem sizi bilgilendiririm. (oyun yeni çıktığı için fixlenmesi gereken sorunlar olabilir, Steam'den Rematch'in topluluk kısmında bu hatayı araştırın eğer yoksa orada da hatayı paylaşın.)

Merhaba çözüm yolu bulabildiniz mi? Ben de aynı sorunu yaşıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı