%10 indirim için riske değer mi bilemedim Steam'den alın geçin bence ama 15 dolar hak etmiyor bence orası ayrı tek başınıza oynayacaksanız kesinlikle 2 kere düşünün
%10 indirim için riske değer mi bilemedim Steam'den alın geçin bence ama 15 dolar hak etmiyor bence orası ayrı tek başınıza oynayacaksanız kesinlikle 2 kere düşünün
Araştırdığım kadarıyla güvenilir bir siteymiş. %10 indirim için değer. Gamepass'e crossplay gelse gamepass almayı düşünüyordum hatta onun için bu kadar zaman bekledim ama bir türlü getirmediler halen. Oyunu oynayan bir sürü arkadaşım var ve sürekli ne zaman alacağımı soruyorlar. Takım hazır yani. Yoksa dediğiniz gibi, tek başına girerseniz ve takıma troll veya bencil biri gelirse çok sıkıntı oluyor. 15 dolar için kesinlikle fazla olduğunu düşünüyorum ben de ancak bu kadar arkadaşım oynarken benim de almam gerek. Hype'ı geçtiğinde alırsam bir anlamı kalmayacak.
@Dacia Duster Bu siteden şimdi alışveriş yaptım. %2 PayTR komisyon kesti. Keyi Steam'e girdim ve REMATCH (India & Turkey) olarak aktifleşti. Sanırsam bu satılan keyler bölgelere göre satılıyor ve aktifleşiyor. Yurt dışından biri keyi girerse aktif olmaz anladığım kadarıyla. Şu an oyunu indiriyorum. 50 TL daha ucuza almış oldum.