Rematch nasıl alınır?

KadirAhmet17

Decapat
Daha fazla  
Şu anda oyun Beta'da galiba satın alsam oynayabiliyor muyum? Oynamak için ne yapabilirim Kick'te drop falan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuanda Kapalı Beta testleri yapıyorlar, 19 Haziran'dan önce yapılacak ve davetiyeler, Steam üzerinden veya sitelerinden başvuru yapan bazı kullanıcılara oyunu açıyorlar, oyun 19 Haziran 2025'te PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X|S platformlarında resmi olarak çıkış yapacaktır. Steam'den satın alarak şu anda oynayamıyorsunuz alırsanız 16 Haziran'da oynayabiliyorsunuz. Yanlışım varsa düzeltin.

Şu anda oyun Beta'da galiba satın alsam oynayabiliyor muyum? Oynamak için ne yapabilirim Kick'te drop falan var mı?
Steam sayfasına giderseniz test için kayıt oluyorsunuz. Ben 2 gün önce başvurdum bu haftasonu için key gönderdiler. Cumadan Pazartesine kadar aktif olacak ve sonra erişimi geri alacaklar. Böyle gruplar halinde alıyorlar sadece haftasonu bildiğim kadarıyla. Şimdi başvurursanız belki alırlar haftasonu grubuna.

Steam sayfasına giderseniz test için kayıt oluyorsunuz. Ben 2 gün önce başvurdum bu haftasonu için key gönderdiler. Cumadan Pazartesine kadar aktif olacak ve sonra erişimi geri alacaklar. Böyle gruplar halinde alıyorlar sadece haftasonu bildiğim kadarıyla. Şimdi başvurursanız belki alırlar haftasonu grubuna.
Hocam son konuma gelme şansınız var mıdır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı