Y Yaser Efe Centipat Katılım 21 Kasım 2023 Mesajlar 508 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2025 #1 Oyuna girdiğimde bakımda diyor, açılır mı?
Çözüm Etandaloth 1 Haziran 2025 Yaser Efe dedi: Tam da bugün indirmiştim. Peki serbest kaleci antrenmanı var mı? Hocam oyun açıldı? Genişletmek için tıkla... Yeni açıkladılar. Oyunun beta süreci yarına kadar uzatılmış. Resmi hesaptan duyurdular. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yaser Efe dedi: Tam da bugün indirmiştim. Peki serbest kaleci antrenmanı var mı? Hocam oyun açıldı? Genişletmek için tıkla... Yeni açıkladılar. Oyunun beta süreci yarına kadar uzatılmış. Resmi hesaptan duyurdular. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Etandaloth Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 1.467 Makaleler 2 Çözümler 12 1 Haziran 2025 #2 Beta sona erdi. Başka beta olmayacak. Oyun 19 Haziran'da açılacak. Artı 0 Eksi
KS KS Y Yaser Efe Centipat Katılım 21 Kasım 2023 Mesajlar 508 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2025 #3 Etandaloth dedi: Beta sona erdi. Başka beta olmayacak. Oyun 19 Haziran'da açılacak. Genişletmek için tıkla... Tam da bugün indirmiştim. Etandaloth dedi: Beta sona erdi. Başka beta olmayacak. Oyun 19 Haziran'da açılacak. Genişletmek için tıkla... Peki serbest kaleci antrenmanı var mı? Etandaloth dedi: Beta sona erdi. Başka beta olmayacak. Oyun 19 Haziran'da açılacak. Genişletmek için tıkla... Hocam oyun açıldı??? Artı 0 Eksi
Etandaloth dedi: Beta sona erdi. Başka beta olmayacak. Oyun 19 Haziran'da açılacak. Genişletmek için tıkla... Tam da bugün indirmiştim. Etandaloth dedi: Beta sona erdi. Başka beta olmayacak. Oyun 19 Haziran'da açılacak. Genişletmek için tıkla... Peki serbest kaleci antrenmanı var mı? Etandaloth dedi: Beta sona erdi. Başka beta olmayacak. Oyun 19 Haziran'da açılacak. Genişletmek için tıkla... Hocam oyun açıldı???
Etandaloth Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 1.467 Makaleler 2 Çözümler 12 1 Haziran 2025 #4 Yaser Efe dedi: Tam da bugün indirmiştim. Peki serbest kaleci antrenmanı var mı? Hocam oyun açıldı? Genişletmek için tıkla... Yeni açıkladılar. Oyunun beta süreci yarına kadar uzatılmış. Resmi hesaptan duyurdular. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
Yaser Efe dedi: Tam da bugün indirmiştim. Peki serbest kaleci antrenmanı var mı? Hocam oyun açıldı? Genişletmek için tıkla... Yeni açıkladılar. Oyunun beta süreci yarına kadar uzatılmış. Resmi hesaptan duyurdular. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Y Yaser Efe Centipat Katılım 21 Kasım 2023 Mesajlar 508 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2025 #5 Etandaloth dedi: Yeni açıkladılar. Oyunun beta süreci yarına kadar uzatılmış. Resmi hesaptan duyurdular. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Oyun çok güzelmiş, çıkamadım valla sağolun hocam desteğiniz için. Artı 0 Eksi
Etandaloth dedi: Yeni açıkladılar. Oyunun beta süreci yarına kadar uzatılmış. Resmi hesaptan duyurdular. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Oyun çok güzelmiş, çıkamadım valla sağolun hocam desteğiniz için.