zMiltrex Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 238 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #1 Merhaba, zamanında açtığım Facebook hesabından böyle bir mail adresinden mail aldım, güvenilir midir?
Merhaba, zamanında açtığım Facebook hesabından böyle bir mail adresinden mail aldım, güvenilir midir?
KingExodus Megapat Katılım 6 Eylül 2017 Mesajlar 427 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #2 zMiltrex dedi: Merhaba, zamanında açtığım Facebook hesabından böyle bir mail adresinden mail aldım, güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... Güvenilir.
zMiltrex dedi: Merhaba, zamanında açtığım Facebook hesabından böyle bir mail adresinden mail aldım, güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... Güvenilir.
L Lordenmarious Kilopat Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 422 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Temmuz 2023 #3 Evet güvenilir. Buradan kontrol edebilrsiniz: Why am I receiving email notifications from Facebookmail.com and Metamail.com? | Facebook Help Centre
Evet güvenilir. Buradan kontrol edebilrsiniz: Why am I receiving email notifications from Facebookmail.com and Metamail.com? | Facebook Help Centre