[Remix] Bilgisayara Uçan Tekme Atan Çocuk

Makaleler
8
Yer
İstanbul
Merhaba Sosyal. İnternette bilgisayara uçan tekme atan bir çocuk hakkında bir video gördüm. Ve hemen editleyip remixledim.

Kısa bir remix oldu. Çünkü ileride ses kayması oluyordu ve program çok iyi değildi. İzlemek isteyenler aşağıdaki bağlantıya tıklayıp izleyebilirler. İyi seyirler :D

Videoyu izlemek için üstte yazan başlık ismine tıklayın, ayrı sekmede YouTube açılacaktır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sondaki remixte koptum. FMKDSAKŞLASLŞÖFDKNMLVCÖLLMVXCÖÇÇMÖCÖMÇFSDÇMÖDFŞLQWEÖWQEÖLASÖASÖÇ.ASŞFÇ.CXMÖCVBMAÇÖ.SDKQELWMKLFNSADFDKLSDFSLDFS

Acaba planlarını işleyişe dökmeden evvel, yanlışlıkla kaydı açmayı unutsaydı ve sonucunda bunca tribi boşa takındığını fark etseydi pişman olur muydu? 😃

Merhaba Sosyal. İnternette bilgisayara uçan tekme atan bir çocuk hakkında bir video gördüm. Ve hemen editleyip remixledim.

Kısa bir remix oldu. Çünkü ileride ses kayması oluyordu ve program çok iyi değildi. İzlemek isteyenler aşağıdaki bağlantıya tıklayıp izleyebilirler. İyi seyirler :D

Videoyu izlemek için üstte yazan başlık ismine tıklayın, ayrı sekmede YouTube açılacaktır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bunu remixlesene.

@Blacksidemre hocam eline sağlık, güzel olmuş.

@UBerk :
ping.png

Hocam ping mi var? 🤣🤣

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı