K KiriN Hectopat Katılım 20 Ocak 2016 Mesajlar 59 26 Ocak 2018 #1 Soru açık Remix OS HDD tek sistem kurulumu nasıl olur? Windows ve Remix OS beraber değil tek Remix OS olacak şekilde kullanmak istiyorum mümkün mü ?
Soru açık Remix OS HDD tek sistem kurulumu nasıl olur? Windows ve Remix OS beraber değil tek Remix OS olacak şekilde kullanmak istiyorum mümkün mü ?
kocamis.druid Hectopat Katılım 23 Kasım 2013 Mesajlar 97 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2018 #2 Remix OS'ın desteği kesildi ve yerine Phonex OS'a geçildi diye hatırlıyordum ki doğru da hatırlıyormuşum. Remix ile ilgili yardım etmem mümkün olmasa da belki güncel versiyonunu denemek isteyebilirsin. Şu adresten de Phonex OS iso'larına ulaşabilir, hakkında bilgi edinebilirsin.
Remix OS'ın desteği kesildi ve yerine Phonex OS'a geçildi diye hatırlıyordum ki doğru da hatırlıyormuşum. Remix ile ilgili yardım etmem mümkün olmasa da belki güncel versiyonunu denemek isteyebilirsin. Şu adresten de Phonex OS iso'larına ulaşabilir, hakkında bilgi edinebilirsin.