E emre99 Hectopat Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2017 #1 Vodafone k3770 mobil modemim var ama USB'den takınca otomatik bağlanmıyor. BBunu remix OS ile nasıl kullanabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Nisan 2017
Vodafone k3770 mobil modemim var ama USB'den takınca otomatik bağlanmıyor. BBunu remix OS ile nasıl kullanabilirim?
N nightsniffer Hectopat Katılım 7 Mart 2017 Mesajlar 655 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2017 #2 Kullandığınız Remix OS portundaki bir bug ile alakalı olması son derece muhtemel. ROM'u kurduğunuz sitede cevap aramanız daha makul. Ne desek boş.
Kullandığınız Remix OS portundaki bir bug ile alakalı olması son derece muhtemel. ROM'u kurduğunuz sitede cevap aramanız daha makul. Ne desek boş.