twchplus Hectopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 461 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 8 GB Ram, intel core i3-4160 3.60 GHz , AMD Radeon R7 240, MSI H81M-P33 Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2021 #1 Remix OS'i indirdim yeniden başlattım ama Remix OS'a basmadım. BIOS'umda bunlar var: Main Security, boot, exit. Advanced yok. Nereye basılıyor da mavi ekran çıkıyor? Windows 8.1'deki dosyalar silinir mi?
Remix OS'i indirdim yeniden başlattım ama Remix OS'a basmadım. BIOS'umda bunlar var: Main Security, boot, exit. Advanced yok. Nereye basılıyor da mavi ekran çıkıyor? Windows 8.1'deki dosyalar silinir mi?
L LastEmperor Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 785 Makaleler 2 Çözümler 6 9 Ekim 2021 #2 Bilgisayarın kendine özel BIOS'u var, boot sekmesine gidip remix OS u yüklendiğinde kendini boot menüsünde en üste alır.
Bilgisayarın kendine özel BIOS'u var, boot sekmesine gidip remix OS u yüklendiğinde kendini boot menüsünde en üste alır.
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 9 Ekim 2021 #3 twchplus dedi: Nereye basılıyor da mavi ekran çıkıyor? Genişletmek için tıkla... Mavi ekran dediğiniz işletim sistemi menüsü ise bildiğim kadarı ile Windows 8.1'de yok, EasyBCD ile aynı işlevi gören bir menüyü elde edebilirsiniz.
twchplus dedi: Nereye basılıyor da mavi ekran çıkıyor? Genişletmek için tıkla... Mavi ekran dediğiniz işletim sistemi menüsü ise bildiğim kadarı ile Windows 8.1'de yok, EasyBCD ile aynı işlevi gören bir menüyü elde edebilirsiniz.
twchplus Hectopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 461 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 8 GB Ram, intel core i3-4160 3.60 GHz , AMD Radeon R7 240, MSI H81M-P33 Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2021 #4 baran_basaran dedi: Mavi ekran dediğiniz işletim sistemi menüsü ise bildiğim kadarı ile Windows 8.1'de yok, EasyBCD ile aynı işlevi gören bir menüyü elde edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... peki dosyalar? baran_basaran dedi: Mavi ekran dediğiniz işletim sistemi menüsü ise bildiğim kadarı ile Windows 8.1'de yok, EasyBCD ile aynı işlevi gören bir menüyü elde edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... dosyalar silinirmi!? Son düzenleme: 9 Ekim 2021
baran_basaran dedi: Mavi ekran dediğiniz işletim sistemi menüsü ise bildiğim kadarı ile Windows 8.1'de yok, EasyBCD ile aynı işlevi gören bir menüyü elde edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... peki dosyalar? baran_basaran dedi: Mavi ekran dediğiniz işletim sistemi menüsü ise bildiğim kadarı ile Windows 8.1'de yok, EasyBCD ile aynı işlevi gören bir menüyü elde edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... dosyalar silinirmi!?