F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.558 Çözümler 83 27 Ekim 2019 #1 Remix OS USB'ye kurulumu başlatıyorum, dosyalar kopyalanıyor ama kurulum bitince dosyaları siliyor ve en başa alıyor. Kurulum tamamlandı, diyor.
Remix OS USB'ye kurulumu başlatıyorum, dosyalar kopyalanıyor ama kurulum bitince dosyaları siliyor ve en başa alıyor. Kurulum tamamlandı, diyor.
S SaviorAngel™ Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 4.378 Makaleler 2 Çözümler 19 27 Ekim 2019 #2 Dosyaları silmeden USB'yi çekin (Aynısı benim de başıma geldi en son dualboot yaptım 16 GB'sini bölüp SSD'nin)
Dosyaları silmeden USB'yi çekin (Aynısı benim de başıma geldi en son dualboot yaptım 16 GB'sini bölüp SSD'nin)
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.558 Çözümler 83 27 Ekim 2019 #3 SaviorAngel™ dedi: Dosyaları silmeden USB'yi çekin (Aynısı benim de başıma geldi en son dualboot yaptım 16 GB'sini bölüp SSD'nin) Genişletmek için tıkla... Rufus ile yazdırsam olmaz mı?
SaviorAngel™ dedi: Dosyaları silmeden USB'yi çekin (Aynısı benim de başıma geldi en son dualboot yaptım 16 GB'sini bölüp SSD'nin) Genişletmek için tıkla... Rufus ile yazdırsam olmaz mı?
S SaviorAngel™ Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 4.378 Makaleler 2 Çözümler 19 27 Ekim 2019 #4 Furkan1461 dedi: Rufus ile yazdırsam olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Olmadı denedim, USB'yi çek silmeden o zaman olabilir (yada benim gibi Yerel Disk'i böl)
Furkan1461 dedi: Rufus ile yazdırsam olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Olmadı denedim, USB'yi çek silmeden o zaman olabilir (yada benim gibi Yerel Disk'i böl)
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.558 Çözümler 83 27 Ekim 2019 #5 SaviorAngel™ dedi: Olmadı denedim, USB'yi çek silmeden o zaman olabilir (yada benim gibi Yerel Disk'i böl) Genişletmek için tıkla... USB'yi 3 parçaya bölmesi normal mi?
SaviorAngel™ dedi: Olmadı denedim, USB'yi çek silmeden o zaman olabilir (yada benim gibi Yerel Disk'i böl) Genişletmek için tıkla... USB'yi 3 parçaya bölmesi normal mi?
S SaviorAngel™ Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 4.378 Makaleler 2 Çözümler 19 27 Ekim 2019 #6 Furkan1461 dedi: USB'yi 3 parçaya bölmesi normal mi? Genişletmek için tıkla... hayır benimki tek parça halinde Flash Disk bölümlerini silip 2 ye bölünmüş diski birleştirmek istiyorum - SoranSorana.com - Sende Sor! bir bunu dene USB için sonra kurulum dene
Furkan1461 dedi: USB'yi 3 parçaya bölmesi normal mi? Genişletmek için tıkla... hayır benimki tek parça halinde Flash Disk bölümlerini silip 2 ye bölünmüş diski birleştirmek istiyorum - SoranSorana.com - Sende Sor! bir bunu dene USB için sonra kurulum dene
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.558 Çözümler 83 27 Ekim 2019 #7 SaviorAngel™ dedi: hayır benimki tek parça halinde Flash Disk bölümlerini silip 2 ye bölünmüş diski birleştirmek istiyorum - SoranSorana.com - Sende Sor! bir bunu dene USB için sonra kurulum dene Genişletmek için tıkla... USB'yi tek parça yapıp kurulumu yapmaya çalıştım ama tekrar kurulum bitince dosyaları sildi ve USB'yi 3 parçaya böldü.
SaviorAngel™ dedi: hayır benimki tek parça halinde Flash Disk bölümlerini silip 2 ye bölünmüş diski birleştirmek istiyorum - SoranSorana.com - Sende Sor! bir bunu dene USB için sonra kurulum dene Genişletmek için tıkla... USB'yi tek parça yapıp kurulumu yapmaya çalıştım ama tekrar kurulum bitince dosyaları sildi ve USB'yi 3 parçaya böldü.
S SaviorAngel™ Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 4.378 Makaleler 2 Çözümler 19 27 Ekim 2019 #8 Furkan1461 dedi: USB'yi tek parça yapıp kurulumu yapmaya çalıştım ama tekrar kurulum bitince dosyaları sildi ve USB'yi 3 parçaya böldü. Genişletmek için tıkla... Hiç bir fikrim yok açıkcası neden 3 parçaya bölüyor ki dediğimi denediniz mi peki ?
Furkan1461 dedi: USB'yi tek parça yapıp kurulumu yapmaya çalıştım ama tekrar kurulum bitince dosyaları sildi ve USB'yi 3 parçaya böldü. Genişletmek için tıkla... Hiç bir fikrim yok açıkcası neden 3 parçaya bölüyor ki dediğimi denediniz mi peki ?
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.558 Çözümler 83 27 Ekim 2019 #9 Rufus ile deniyorum sonucu yazarım.