Endless50 Kilopat Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 859 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Şubat 2024 #1 İçinde söz olmayan remixlenmiş bir şarkıda sadece melodinin kalmasını istiyorum. Şarkıda kick'ler vs. var. Sadece melodiyi nasıl elde edebilirim?
İçinde söz olmayan remixlenmiş bir şarkıda sadece melodinin kalmasını istiyorum. Şarkıda kick'ler vs. var. Sadece melodiyi nasıl elde edebilirim?
ORBİTRON Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 930 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #2 Endless50 dedi: İçinde söz olmayan remixlenmiş bir şarkıda sadece melodinin kalmasını istiyorum. Şarkıda kick'ler vs. var. Sadece melodiyi nasıl elde edebilirim? Genişletmek için tıkla... Vokal Ayırma Güçlü yapay zekâ algoritmaları ile bir şarkının vokalini müzikten ücretsiz olarak ayırın vocalremover.org Buradan sözleri falan ayırabilir siniz ve sadece melodi kalacak şekilde ayarlarsanız kolay bir işlem.
Endless50 dedi: İçinde söz olmayan remixlenmiş bir şarkıda sadece melodinin kalmasını istiyorum. Şarkıda kick'ler vs. var. Sadece melodiyi nasıl elde edebilirim? Genişletmek için tıkla... Vokal Ayırma Güçlü yapay zekâ algoritmaları ile bir şarkının vokalini müzikten ücretsiz olarak ayırın vocalremover.org Buradan sözleri falan ayırabilir siniz ve sadece melodi kalacak şekilde ayarlarsanız kolay bir işlem.
Endless50 Kilopat Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 859 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Şubat 2024 #3 ORBİTRON dedi: Vokal Ayırma Güçlü yapay zekâ algoritmaları ile bir şarkının vokalini müzikten ücretsiz olarak ayırın vocalremover.org Buradan sözleri falan ayırabilir siniz ve sadece melodi kalacak şekilde ayarlarsanız kolay bir işlem. Genişletmek için tıkla... Söz yok. İçindeki kick'leri falan ayırmak istiyorum.
ORBİTRON dedi: Vokal Ayırma Güçlü yapay zekâ algoritmaları ile bir şarkının vokalini müzikten ücretsiz olarak ayırın vocalremover.org Buradan sözleri falan ayırabilir siniz ve sadece melodi kalacak şekilde ayarlarsanız kolay bir işlem. Genişletmek için tıkla... Söz yok. İçindeki kick'leri falan ayırmak istiyorum.
serhanyamand Decapat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 296 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RAM 16 GB SSD veya HDD modeli 1 TB SSD Ekran kartı AMD R7 M445 İşlemci i5 7200U Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Şubat 2024 #4 Endless50 dedi: Söz yok. İçindeki Kick'leri falan ayırmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Kanka kick dediğin şeyi kendin elinle FL Studio da ayarlaman lazım.
Endless50 dedi: Söz yok. İçindeki Kick'leri falan ayırmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Kanka kick dediğin şeyi kendin elinle FL Studio da ayarlaman lazım.
Endless50 Kilopat Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 859 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Şubat 2024 #5 serhanyamand dedi: Kanka kick dediğin şeyi kendin elinle FL Studio da ayarlaman lazım. Genişletmek için tıkla... Şarkıyı fl studio'ya atıp orada mı ayarlayacağım?
serhanyamand dedi: Kanka kick dediğin şeyi kendin elinle FL Studio da ayarlaman lazım. Genişletmek için tıkla... Şarkıyı fl studio'ya atıp orada mı ayarlayacağım?
serhanyamand Decapat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 296 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RAM 16 GB SSD veya HDD modeli 1 TB SSD Ekran kartı AMD R7 M445 İşlemci i5 7200U Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Şubat 2024 #6 Endless50 dedi: Şarkıyı FL Studio'ya atıp orada mı ayarlayacağım? Genişletmek için tıkla... Kickleri bassları kendi bilginizle ayarlamalısınız.
Endless50 dedi: Şarkıyı FL Studio'ya atıp orada mı ayarlayacağım? Genişletmek için tıkla... Kickleri bassları kendi bilginizle ayarlamalısınız.
Endless50 Kilopat Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 859 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Şubat 2024 #7 serhanyamand dedi: Kickleri bassları kendi bilginizle ayarlamalısınız. Genişletmek için tıkla... Şarkı benim değil bir başkası yapmış
serhanyamand dedi: Kickleri bassları kendi bilginizle ayarlamalısınız. Genişletmek için tıkla... Şarkı benim değil bir başkası yapmış
Playboi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 1.062 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Detroit 2 Mart 2024 #8 Endless50 dedi: Şarkı benim değil bir başkası yapmış Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar kickleri bassları vesaire kendin anlaman lazım diyor. Benim bildiğim bir yöntem de yok mixlenmiş hazır şarkının sade kickini fl de kopyalamak için.
Endless50 dedi: Şarkı benim değil bir başkası yapmış Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar kickleri bassları vesaire kendin anlaman lazım diyor. Benim bildiğim bir yöntem de yok mixlenmiş hazır şarkının sade kickini fl de kopyalamak için.