RemixOS "GFXmenu.mod not found" hatası

Fırat Bulut

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel(R) Core(TM) i7-10750H CPU - 16 GB RAM RTX2060
Meslek
Bilgisayar Programcısı
Remix OS işletim sistemini markası ASUS olan T100TAF modelli cihazıma kurmak istiyorum. Tek işletim sistemi ya da çift işletim sistemi fark etmez, hangi yolu denersem deneyeyim, "gfxmenu.mod not found" hatası alıyorum. Tabletin içindeki işlemci Intel Atom Z3735F. X64 mimarisini destekliyor fakat Remix OS'un 32 Bit sürümünü de denesem 64 Bit sürümünü de denesem "gfxmenu.mod" hatası alıyorum. Press any Key to continue diyor. Ekte eklediğim resimde herhangi bir tuşa bastığımda ise Remix OS logosu geliyor ve duruyor. Hiç hareket yok, aşağıda ilgili resimleri paylaştım.

Ayrıca işletim sistemi Guest modda açılıyor fakat dosyaların kaydolacağı asıl mod olan Resident modda açılmıyor

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• IMG-20201209-WA0005.jpg
    IMG-20201209-WA0005.jpg
    32,1 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG-20201209-WA0006.jpg
    IMG-20201209-WA0006.jpg
    57,1 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_20201209_235414.jpg
    IMG_20201209_235414.jpg
    48,7 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleme:
Remix OS işletim sistemini markası ASUS olan T100TAF modelli cihazıma kurmak istiyorum. Tek işletim sistemi ya da çift işletim sistemi fark etmez, hangi yolu denersem deneyeyim, "gfxmenu.mod not found" hatası alıyorum. Tabletin içindeki işlemci Intel Atom Z3735F. X64 mimarisini destekliyor fakat Remix OS'un 32 Bit sürümünü de denesem 64 Bit sürümünü de denesem "gfxmenu.mod" hatası alıyorum. Press any Key to continue diyor. Ekte eklediğim resimde herhangi bir tuşa bastığımda ise Remix OS logosu geliyor ve duruyor. Hiç hareket yok, aşağıda ilgili resimleri paylaştım.

Ayrıca işletim sistemi Guest modda açılıyor fakat dosyaların kaydolacağı asıl mod olan Resident modda açılmıyor

Selamlar..

Aynı sorun bendede mevcut
Sw5-012 Acer atom işlemci tablet PC de birebir aynısı
HP Compaq 100eu siyah ekran hatası

Ne yaptım ne etti isem bir turlu beceremedim acemi de değilim ama bu islerde dosya eksik hatası alıyoruz ..yada 32 bir yerine 64 yuklyruz sorun o sanirim..
Tam 14 saat olmuş bunlarla ugrasyrm kafa gitti ..
Varise yardımcı olacak şimdiden teşekürler
Ghostta aciliyor ama tam yüklemede hata alıyoruz ..ve USB yükleme ilede olmuyor

Selamlar...

Şans eseri YouTube ana sayfasında çıkan;

Installing RemixOS as a Main OS on BIOS Systems (Goodbye Windows) - TechRodent Guides​

Başlıklı videoyu izleyerek yükleme sorununu çözmüş bulunmaktayım. Fakat ben videonun hepsini izlemedim, 6:30'a kadar olan kısım benim işimi gayet gördü ve yükleyebildim.

Video linki:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

(Videoyu izlerken kendi bilgisayarınızda kurmaya çalıştığınız zaman yine başlıkta yazdığım hatayı alabilirsiniz görmezden gelin.)
Sorunlardan bahsetmek gerekirse ekran parlaklığı ve ses çalışmıyor ekran parlaklığı sürekli en yüksek seviyede, ses ise yok, hazırda bekletme modu çalışmıyor hazırda bekletme moduna geçtikten sonra tekrar kullanamıyorsunuz restart atmak gerekiyor. (Standby Mode)
Ayrıca sorunu çözdüğünüzde en son adımda "I would you like to activate Google Play Services" tikini kaldırmakta fayda var lakin bende o tik işaretliyken kurulum tamamlanmıyor siyah ekranda kalıyor.

Daha fazla yardım edebilecek olan arkadaşlara açığım, sistemi yüklemeyi başarsam da hala çok eksikler var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı