Hizmetlerde remote acsess ve remote registry diye bir dosya durdurulmuş. Dosyalar uzaktan erişim ile alakalı. Eskiden teamwiewer kullanıyordum. O yüzden olabilir mi? Forumda dolaşırken remote acsess ve remote registrynin virüs olduğunu söyleyen birileri vardı. Kaspersky ile korunuyorum 2-3 gün önce tam tarama yaptım. Virüs çıkmadı Kaspersky'ın rootkit taramasınıda yaptım virüs çıkmadı. Acaba keylogger olabilir mi çünki Spotify ve Netflix gibi Premium hesaplarım var.
Remote Access.exe is not essential for Windows 10/11/7 and will often cause problems. Click here to see what Remote Access is doing, and how to remove Remote Access.exe.
Remote Access.exe is not essential for Windows 10/11/7 and will often cause problems. Click here to see what Remote Access is doing, and how to remove Remote Access.exe.
Ayrıntılara git noktası seçilemiyor sizde de var mı remote ile başlayan bir dosya? Artıdan durduruldu yazıyor, Yani durdurulmuş şekilde işlem yürütmesi mantıklı mı? Kaspersky'ada güveniyorum virüs olacağını düşünmüyorum. Team wiewer ile ilgili olduğunu düşünüyorum.