Remote desktop uygulamasında username ve password çalışmıyor

wlobal garming

Decapat
Bağlanmaya çalıştığım PC'de bütün ayarlar yapılı. Telefondan rd Client uygulamasında enter your user account yerine ne yazarsam yazayım kabul etmiyor. İnternetteki gördüğüm her şeyi denedim. E postanı yaz şifreni yaz Microsoft hello PIN'i gir CMD echo %username% yaz diyenlerin hepsini denedim ama olmadı. IP adresinde bir sorun yok çünkü olay görüntüleyicisinden 4625 hata koduyla görebiliyorum başarısız giriş denemelerimi. Tek sorun alttaki resimde görülen username password kısmına ne gireceğimi bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Windows 11 Pro.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-08-18-01-20-17-916_com.microsoft.rdc.androidx-edit.jpg
    107,1 KB · Görüntüleme: 33
Microsoft hesabı varsa Microsoft hesabının e-posta ve şifresini girip dener misin?

Kullanıcı adını.\ ile yazıp dener misin?

Örnek.\administrator

Domain name cannot begin with a period hatası veriyor. Nokta olmadan slash denediğimde de username cant contain these characters hatası veriyor.

Microsoft hesabı varsa Microsoft hesabının e-posta ve şifresini girip dener misin?

Denedim hatta şifresini mi unuttum diye şifreyi sıfırlayıp yeni şifreyle denedim yine işe yaramıyor.

Bilgisayarda admin olmayan diğer profilin Microsoft e-posta ve şifresini girdiğimde çalıştı. Ama hala asıl denediğim admin olan profilin e-posta ve şifresi çalışmıyor. Şifreyi sıfırladım internet sitesinden yeni şifreyi deniyorum çalışıyor yani şifre doğru. Ama ana profilime hala giriş yapamadım uzaktan maalesef. Yardımcı olan olursa sevinirim.

Sorunu çözdüm. Saçma bir şekilde sorun username password ekranına ne girdiğimle alakalı değil Windows hello şifrelemesi ile alakalıymış. Hello pin ile giriş yapmaya zorla seçeneğini kapatıp resimli şifrelemeyi kurdum ve bu sefer admin profiliyle de giriş yapabildim. Sonrasında tekrar PIN'i kullanmaya dönünce yine giriş yapabiliyorum sorun olmuyor. Diğer kullanıcı hesabında da aynı ayarlar yapılı ama ona girebildiğim için çözümü hep çok yanlış yerlerde aramışım. Bu kadar eski ve basit bir programın bu kadar kurulması zor olması saçma. Sorunun ne olduğuyla alakalı hiçbir ipucu yok ve en eski Windows'larda bile olduğu için güncel çözümler bulmak imkansız. Demek insanlar bu yüzden Team Viewer kullanıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…