ARASMDN1 Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 448 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #1 Windows 10 kullanıyorum. Temp klasörünü açtığımda içinde remote file diye bir dosya vardı. Bende Avira ile tarattım ve bir şey çıkmadı, sonra onu sildim. O virüs mü?
Windows 10 kullanıyorum. Temp klasörünü açtığımda içinde remote file diye bir dosya vardı. Bende Avira ile tarattım ve bir şey çıkmadı, sonra onu sildim. O virüs mü?
Çözüm ARASMDN1 3 Mayıs 2021 Konu kilit çözdüm saçma bir dosya idi Avira ile tarattım bir şey çıkmadı.
Metehanss Picopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 237 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #2 Tempde bir sürü şeyler var adını bilmediğimiz büyük bir ihtimalla bir uygulamanın bir dosyası vb. şeyler. Artı 0 Eksi
Tempde bir sürü şeyler var adını bilmediğimiz büyük bir ihtimalla bir uygulamanın bir dosyası vb. şeyler.
AsmrciPiyanist Decapat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #3 Temp dosyaları programların kullandığı geçici dosyalardır. Artı 0 Eksi
Lionel Messi Picopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 276 Çözümler 1 Yer Rosario, Argentina Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel Futbolcu 3 Mayıs 2021 #4 AsmrciPiyanist dedi: Temp dosyaları programların kullandığı geçici dosyalardır bilgisayarınızda virüs olsa bile o klasörde bulunmaz. Genişletmek için tıkla... Temp içerisinde virüs gayette bulunabilir. Yanlış bilgi. Artı 0 Eksi
AsmrciPiyanist dedi: Temp dosyaları programların kullandığı geçici dosyalardır bilgisayarınızda virüs olsa bile o klasörde bulunmaz. Genişletmek için tıkla... Temp içerisinde virüs gayette bulunabilir. Yanlış bilgi.
AsmrciPiyanist Decapat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #5 Lionel Messi dedi: Temp içerisinde virüs gayette bulunabilir. Yanlış bilgi. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın hocam bilmiyordum düzeltiyorum o zaman Artı 0 Eksi
Lionel Messi dedi: Temp içerisinde virüs gayette bulunabilir. Yanlış bilgi. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın hocam bilmiyordum düzeltiyorum o zaman
KS KS ARASMDN1 Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 448 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #6 Konu kilit çözdüm saçma bir dosya idi Avira ile tarattım bir şey çıkmadı. Artı 0 Eksi Çözüm