İsmetrg Hectopat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 115 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #1 Remote mouse uygulamasıyla işim bitti fakat silemiyorum, gözükmüyor uygulamarda ama arkada calısmaya devam ediyor, nasıl silebilirim?
Remote mouse uygulamasıyla işim bitti fakat silemiyorum, gözükmüyor uygulamarda ama arkada calısmaya devam ediyor, nasıl silebilirim?
Çözüm İsmetrg 17 Kasım 2024 Justt1670 dedi: Revo Uninstall ile denedin mi? Genişletmek için tıkla... Gözükmüyor orada da hocam. Hepinize teşekkür ederim aşağıda service programı da varmış onu kapattığımda diğerlerini de silebilidim.
Justt1670 dedi: Revo Uninstall ile denedin mi? Genişletmek için tıkla... Gözükmüyor orada da hocam. Hepinize teşekkür ederim aşağıda service programı da varmış onu kapattığımda diğerlerini de silebilidim.
Justt1670 Picopat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 183 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #2 İsmetrg dedi: Remote mouse uygulamasıyla işim bitti fakat silemiyorum, gözükmüyor uygulamarda ama arkada calısmaya devam ediyor, nasıl silebilirim? Genişletmek için tıkla... Revo Uninstall ile denedin mi? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Kasım 2024 Artı 0 Eksi
İsmetrg dedi: Remote mouse uygulamasıyla işim bitti fakat silemiyorum, gözükmüyor uygulamarda ama arkada calısmaya devam ediyor, nasıl silebilirim? Genişletmek için tıkla... Revo Uninstall ile denedin mi?
A Ahmet06han Kilopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 6.635 Makaleler 1 Çözümler 84 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 / Xfx Rx 6600 xt / B450m pro m2 Max / 600W psu / 512Gb ssd / Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 17 Kasım 2024 #3 Sag alttan oka basip orada aciksa kapatin. Ondan sonra Görev Yöneticisi'nden kontrol edin acik mi diye. Sonra tekrar silmeye calisin. Artı 0 Eksi
Sag alttan oka basip orada aciksa kapatin. Ondan sonra Görev Yöneticisi'nden kontrol edin acik mi diye. Sonra tekrar silmeye calisin.
KS KS İsmetrg Hectopat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 115 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #4 Justt1670 dedi: Revo Uninstall ile denedin mi? Genişletmek için tıkla... Yok hocam deneyeyim. Ahmet06han dedi: Sag alttan oka basip orada aciksa kapatin. Ondan sonra Görev Yöneticisi'nden kontrol edin acik mi diye. Sonra tekrar silmeye calisin. Genişletmek için tıkla... Aşağıda gözükmüyor ama görev yöneticisinde arka planda gözüküyor fakat silinip geri geliyor. Artı 0 Eksi
Justt1670 dedi: Revo Uninstall ile denedin mi? Genişletmek için tıkla... Yok hocam deneyeyim. Ahmet06han dedi: Sag alttan oka basip orada aciksa kapatin. Ondan sonra Görev Yöneticisi'nden kontrol edin acik mi diye. Sonra tekrar silmeye calisin. Genişletmek için tıkla... Aşağıda gözükmüyor ama görev yöneticisinde arka planda gözüküyor fakat silinip geri geliyor.
A Ahmet06han Kilopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 6.635 Makaleler 1 Çözümler 84 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 / Xfx Rx 6600 xt / B450m pro m2 Max / 600W psu / 512Gb ssd / Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 17 Kasım 2024 #5 İsmetrg dedi: Yok hocam deneyeyim. Aşağıda gözükmüyor ama görev yöneticisinde arka planda gözüküyor fakat silinip geri geliyor. Genişletmek için tıkla... Gorevi sonlandir diyemiyor musun? Artı 0 Eksi
İsmetrg dedi: Yok hocam deneyeyim. Aşağıda gözükmüyor ama görev yöneticisinde arka planda gözüküyor fakat silinip geri geliyor. Genişletmek için tıkla... Gorevi sonlandir diyemiyor musun?
KS KS İsmetrg Hectopat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 115 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #6 Ahmet06han dedi: Gorevi sonlandir diyemiyor musun? Genişletmek için tıkla... Gidiyor sonra geri geliyor hemen. Artı 0 Eksi
Ahmet06han dedi: Gorevi sonlandir diyemiyor musun? Genişletmek için tıkla... Gidiyor sonra geri geliyor hemen.
HakanXD Kilopat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.505 Çözümler 47 Yer Bursa 17 Kasım 2024 #7 İsmetrg dedi: Gidiyor sonra geri geliyor hemen. Genişletmek için tıkla... CMD'yi yonetici olarak çalıştır taskkill /f /im uygulama ismi.exe şeklinde komut calıstırırsanız programın tüm alt icerikleri kapanır ama muhtemelen başlangıçtada otomatik açılıyor IObit uninstaller sizin sorununuzu çozecektir. Artı 0 Eksi
İsmetrg dedi: Gidiyor sonra geri geliyor hemen. Genişletmek için tıkla... CMD'yi yonetici olarak çalıştır taskkill /f /im uygulama ismi.exe şeklinde komut calıstırırsanız programın tüm alt icerikleri kapanır ama muhtemelen başlangıçtada otomatik açılıyor IObit uninstaller sizin sorununuzu çozecektir.
KS KS İsmetrg Hectopat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 115 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #8 Justt1670 dedi: Revo Uninstall ile denedin mi? Genişletmek için tıkla... Gözükmüyor orada da hocam. Hepinize teşekkür ederim aşağıda service programı da varmış onu kapattığımda diğerlerini de silebilidim. Artı -1 Eksi Çözüm
Justt1670 dedi: Revo Uninstall ile denedin mi? Genişletmek için tıkla... Gözükmüyor orada da hocam. Hepinize teşekkür ederim aşağıda service programı da varmış onu kapattığımda diğerlerini de silebilidim.
Justt1670 Picopat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 183 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #9 İsmetrg dedi: Gözükmüyor orada da hocam. Hepinize teşekkür ederim aşağıda service programı da varmış onu kapattığımda diğerlerini de silebilidim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam çözebildiysen ne mutlu bize. Artı 1 Eksi
İsmetrg dedi: Gözükmüyor orada da hocam. Hepinize teşekkür ederim aşağıda service programı da varmış onu kapattığımda diğerlerini de silebilidim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam çözebildiysen ne mutlu bize.