YigiTZ0 Kilopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.024 Makaleler 8 Çözümler 44 2 Nisan 2023 #1 Windows 11 de. Kendi sitesinden indirirken alıyorum. Bu nedir acaba?
TH6 Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 873 Çözümler 20 2 Nisan 2023 #2 Muhtemelen False-Positive. Yani hatalı algılamış. Olabiliyor Windows Defenderdan böyle şeyler. Artı 0 Eksi
Exsa Decipat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 2.221 Çözümler 4 2 Nisan 2023 #3 YigiTZ0 dedi: Eki Görüntüle 1723905 Windows 11 de. Kendi sitesinden indirirken alıyorum. Bu nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile tarat bi. Artı 0 Eksi
YigiTZ0 dedi: Eki Görüntüle 1723905 Windows 11 de. Kendi sitesinden indirirken alıyorum. Bu nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile tarat bi.
KS KS YigiTZ0 Kilopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.024 Makaleler 8 Çözümler 44 2 Nisan 2023 #4 Exsa dedi: Kaspersky ile tarat bi. Genişletmek için tıkla... Hocam olay virüs değil. Neden remote mouse setup dosyası virüs olarak algılanıyor ben bunu çözmeye çalışıyorum. Yinede cevabınız için teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Exsa dedi: Kaspersky ile tarat bi. Genişletmek için tıkla... Hocam olay virüs değil. Neden remote mouse setup dosyası virüs olarak algılanıyor ben bunu çözmeye çalışıyorum. Yinede cevabınız için teşekkür ederim.
elexonn Decapat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 451 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #5 Setup dosyasını izin verilen dosyalara eklerseniz Windows görmezden gelecektir. Artı 0 Eksi
KS KS YigiTZ0 Kilopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.024 Makaleler 8 Çözümler 44 2 Nisan 2023 #6 elexonn dedi: Setup dosyasını izin verilen dosyalara eklerseniz Windows görmezden gelecektir. Genişletmek için tıkla... Chrome'dan indirirken virüs algılandı deyip indirmiyor geri siliyor hocam. Artı 0 Eksi
elexonn dedi: Setup dosyasını izin verilen dosyalara eklerseniz Windows görmezden gelecektir. Genişletmek için tıkla... Chrome'dan indirirken virüs algılandı deyip indirmiyor geri siliyor hocam.
elexonn Decapat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 451 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #7 YigiTZ0 dedi: Chrome'dan indirirken virüs algılandı deyip indirmiyor geri siliyor hocam. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızda Chrome'u açın. Sağ üstte Diğer Ayarlar'ı tıklayın. Gizlilik ve güvenlik Güvenlik'i tıklayın. "Güvenli Tarama" bölümünün altında Koruma yok (önerilmez) öğesini seçin. Tekrar indirmeyi deneyin. Artı 0 Eksi
YigiTZ0 dedi: Chrome'dan indirirken virüs algılandı deyip indirmiyor geri siliyor hocam. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızda Chrome'u açın. Sağ üstte Diğer Ayarlar'ı tıklayın. Gizlilik ve güvenlik Güvenlik'i tıklayın. "Güvenli Tarama" bölümünün altında Koruma yok (önerilmez) öğesini seçin. Tekrar indirmeyi deneyin.