Remove.Bg sitesi güvenli midir?

Juscesia

Centipat
Daha fazla  
Bir iş için annemin imzasını gerekliydi ve arkasını kırpmam gerekiyordu. Bu siteyi buldum ve kırpmak için siteye boş kağıda atılmış imzayı koydum ve kırptım. Nasıl kırptın diye sorunca gösterdim ve çok kızdı. Bu imzayı kötü işlerde kullanabilirler. Uzmanlar boş kağıda bile imza atmayın demişti falan diyerek bağırarak kızdı. Sizce güvenli midir, anneme bunu nasıl anlatabilirim?

Bir iş için annemin imzasını gerekliydi ve arkasını kırpmam gerekiyordu. Bu siteyi buldum ve kırpmak için siteye boş kağıda atılmış imzayı koydum ve kırptım. Nasıl kırptın diye sorunca gösterdim ve çok kızdı. Bu imzayı kötü işlerde kullanabilirler. Uzmanlar boş kağıda bile imza atmayın demişti falan diyerek bağırarak kızdı. Sizce güvenli midir, anneme bunu nasıl anlatabilirim?

Güvenli bende sık sık kullanıyorum.

Güvenli diyorum ama anlamıyor nereden biliceksin güvenli olduğunu siteye onu gönderdin falan diyor
Yapılacak bir şey yoktu hocam mecbur kırpacaktınız arka resmi. 🙂

Hocam sizin imzayı ne yapacaklar? İşlemi botlar yapıyor ve sunucusa yük olur diye siliniyor dosyalar.
Buna bakacak olursak insanlar birbirleri yerine imza atıyor ama etik değil.
Bir işte kullanabilirler mi? Sitenin güvenli olduğunu nasıl açıklayabilirim
Annen çok sızlanıyorsa kendin paint.net ile yap.

Bir işte kullanabilirler mi? Sitenin güvenli olduğunu nasıl açıklayabilirim
Hayır bir işte kullanamazlar çok fazla işimi halletim ordan.Tek çare burayı gösterin.
1621710630535.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı