Renault Clio 2011 otomatik alınır mı?

Genesyss

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Selam dostlar, araç Clio 3 430k ya anlaştık özellikler:

• Sol kapılar boyalı.
  • Sol arka çamurluk boyalı.
  • Kaput boyalı.
  • Sağ arka çamurluk boyalı.
  • Bagaj kapağı değişen.
  • Şase podye direkler falan hatasız.
  • Km:178.000
  • 1.5 dCi motor.
  • Şanzımanda bir sıkıntı çıkmış onu daha yeni yaptırmış.
Bu araç nasıldır? Kullananlar memnun mu? Türkiye geneli daha iyi araçlar olabilir ama bizim önceliğimiz Antalya içi Burdur veya Isparta araçları yakınlığıyla dolay. Yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Clio 3'lerin otomatikleri sıkıntılı diyeni var ama 1.5 dCi motor sorunsuzluk abidesidir.

Eski arabam aynı motor Clio idi. Clio 4 idi sadece.
Bir kere az yakan bir araç. Ben 3 bin km'de almıştım aracı, 93 bin km'de sattım. Yağ değişim ve normal bakımlar dışında bir sorun çıkartmadı bana asla. Motoru sağlam ise genel olarak sorun çıkartan kronik sorunlu bir motor değil 1.5 dCi.

Manuel vitesti benim, o konuda da sorun yaşamadım hiç. Hatta şöyle de bir durum oldu sattıktan sonra, aracı Samsun'dan birine satmışım. Sattıktan 3-4 sene sonra alan kişi beni aradı, adam silmemiş numaramı. Kendini tanıtıp abi senden Allah razı olsun arabayı bu gün sattım, normal bakım dışı sanayi yolu göstermedi bana demişti.
Genel olarak motor sorunsuz oluyor adam gibi bakımları yapılıp kullanıldı ise.
Usta ve parçası çok birde bunların. Parça sıkıntın olmaz.

Clio 3'lerde Quickshift ve K9K'nın triger seti sorunları mevcut halinde sorun yaşamazsınız, yaştan dolayı küçük elektrik sorunları çıkarabilir ama büyük bir sıkıntı yaşamazsınız.

Alınır bir araç diyorsunuz yani bizi üzmesin çok sanayiye düşmesin düşse bile masrafı az olsun 1.5 DCi'yi biliyorum ama şanzımandan endişeliyim açıkçası.
Selam dostlar, araç Clio 3 430k ya anlaştık özellikler:

• Sol kapılar boyalı.
  • Sol arka çamurluk boyalı.
  • Kaput boyalı.
  • Sağ arka çamurluk boyalı.
  • Bagaj kapağı değişen.
  • Şase podye direkler falan hatasız.
  • Km:178.000
  • 1.5 dCi motor.
  • Şanzımanda bir sıkıntı çıkmış onu daha yeni yaptırmış.
Bu araç nasıldır? Kullananlar memnun mu? Türkiye geneli daha iyi araçlar olabilir ama bizim önceliğimiz Antalya içi Burdur veya Isparta araçları yakınlığıyla dolay. Yorumlarınızı bekliyorum.
Eski arabam aynı motor Clio idi. Clio 4 idi sadece.
Bir kere az yakan bir araç. Ben 3 bin km'de almıştım aracı, 93 bin km'de sattım. Yağ değişim ve normal bakımlar dışında bir sorun çıkartmadı bana asla. Motoru sağlam ise genel olarak sorun çıkartan kronik sorunlu bir motor değil 1.5 dCi.

Manuel vitesti benim, o konuda da sorun yaşamadım hiç. Hatta şöyle de bir durum oldu sattıktan sonra, aracı Samsun'dan birine satmışım. Sattıktan 3-4 sene sonra alan kişi beni aradı, adam silmemiş numaramı. Kendini tanıtıp abi senden Allah razı olsun arabayı bu gün sattım, normal bakım dışı sanayi yolu göstermedi bana demişti.
Genel olarak motor sorunsuz oluyor adam gibi bakımları yapılıp kullanıldı ise.
Usta ve parçası çok birde bunların. Parça sıkıntın olmaz.
Clio 3'lerde Quickshift ve K9K'nın triger seti sorunları mevcut halinde sorun yaşamazsınız, yaştan dolayı küçük elektrik sorunları çıkarabilir ama büyük bir sıkıntı yaşamazsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı