A Alitoryy Decapat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2024 #11 WolreaG dedi: Başka ne alınabilir ki? Yani bu fiyatlarda Fiat Uno kalıyo onuda kullanan görünüşüne bakmıyordur gitmesine bakıyordur. Genç olmasam onu alırım geçerim ama ilk arabam ucuz güzel duruyo. Genişletmek için tıkla... başkada bu fiyata araba yok güzelce arabaya baktır duman üflemiyorsa sıkıntı çıkmaz biz ekspere baktırmamıştık ama baş ağrıtabilir
WolreaG dedi: Başka ne alınabilir ki? Yani bu fiyatlarda Fiat Uno kalıyo onuda kullanan görünüşüne bakmıyordur gitmesine bakıyordur. Genç olmasam onu alırım geçerim ama ilk arabam ucuz güzel duruyo. Genişletmek için tıkla... başkada bu fiyata araba yok güzelce arabaya baktır duman üflemiyorsa sıkıntı çıkmaz biz ekspere baktırmamıştık ama baş ağrıtabilir
WolreaG Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 5.247 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX 570, 8 GB RAM, i5-4590 Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2024 #12 Alitoryy dedi: başkada bu fiyata araba yok güzelce arabaya baktır duman üflemiyorsa sıkıntı çıkmaz biz ekspere baktırmamıştık ama baş ağrıtabilir Genişletmek için tıkla... Tamam o işi de araştırır öğrenirim yanımda da deneyimlianlayan birisi olacak zaten teşekkürler. Bu fiyata başka iyi duran, performansı iyi bir araba yok değil mi? Son düzenleme: 13 Ekim 2024
Alitoryy dedi: başkada bu fiyata araba yok güzelce arabaya baktır duman üflemiyorsa sıkıntı çıkmaz biz ekspere baktırmamıştık ama baş ağrıtabilir Genişletmek için tıkla... Tamam o işi de araştırır öğrenirim yanımda da deneyimlianlayan birisi olacak zaten teşekkürler. Bu fiyata başka iyi duran, performansı iyi bir araba yok değil mi?
LastikUsman Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 666 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #13 Hocam aldınız mı? Memnun musunuz? Ben de almayı düşünüyorum para biriktiriyorum şu aralar. Ne dersiniz?
Hocam aldınız mı? Memnun musunuz? Ben de almayı düşünüyorum para biriktiriyorum şu aralar. Ne dersiniz?