Renault Clio vs Honda Civic vs Toyota Auris

Sanirim 1.0 motorlarinda EDC yok hocam.
Ne oluyor peki ?

Bence sen Ford focus, Reno Megane, Honda Civic gibi araclara bak cunku Clio segmenti farkli. Ici daha dar. Ama sana sunu soyliyim alirsin begenmezsen satarsin 2. el sonucta. Clio al bir dene istersen guzel aracti. Kurs bittikten sonra cok fena ozlemistim o araci geceleri ruyama giriyordu surecem diye. xD
Sizin tavsiye var mi peki sigabilecegim otomatik sanzimani iyi olan araba butcem 900 e kadar cikar

Ne oluyor peki ?

Sizin tavsiye var mi peki sigabilecegim otomatik sanzimani iyi olan araba butcem 900 e kadar cikar
Hocam 1.3 motorlarda EDC kullaniliyor diye biliyorum. 1.0tce motorlar da x tronic var. Yanlissam duzeltilsin. Ben kullandim 1.0 x tronic klasik her sanzimanda olan ara ara kararsizlik oluyor onun disinda motoru gayet yeterli kaciyor. Benim cevabim da 2020 2022 clio. Eger biraz performans takintiniz var ise 2020 modeller olmasi lazim 100 beygir onlar 90liklara gore daha iyi gidiyor. Ama motor olarak farklari yok sanirim sadece yazilim olarak 10 beygir dusurulduler.

CVT mi oluyordu? Pek bilgim yok sanzimanlarda.
Hocam tam olarak bilmiyorum onu ama cvt tepkilerine benziyor deniyor.

Son düzenleme:
Hocam 1.3 motorlarda EDC kullaniliyor diye biliyorum. 1.0tce motorlar da x tronic var. Yanlissam duzeltilsin. Ben kullandim 1.0 x tronic klasik her sanzimanda olan ara ara kararsizlik oluyor onun disinda motoru gayet yeterli kaciyor. Benim cevabim da 2020 2022 clio. Eger biraz performans takintiniz var ise 2020 modeller olmasi lazim 100 beygir onlar 90liklara gore daha iyi gidiyor. Ama motor olarak farklari yok sanirim sadece yazilim olarak 10 beygir dusurulduler.

Hocam tam olarak bilmiyorum onu ama cvt tepkilerine benziyor deniyor.
Reno motoru fena yapmis cidden. Baya guzel sesi var ve basinca koltuga yapistiriodu. Ben ehliyeti alirken yasadigim buydu. Daha once hic arac surus tecrubem yok bu arada.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı