Renault Duster vs Egea

Bizde 2 araba var biri şahin var 110 binde arada sırada ben kullanıyorum gidiyor ya motor içerde gibi ses geliyor ama gidiyor gazdayken gitmiyor.

1.4 Egea yine çok kötülenmiş. Bende var, yakıt tüketimine dikkat etmedim fakat yokuşta 3000 devirin altına düşmediği sürece sıkıntı yok. Tavsiye eder miyim? Etmem, bende satıp stepway, i20 gibi bir şey almayı düşünüyorum.

Kötülenecek bir araba ancak normal şehir içi kullanım için F/P araç.

Kötülenecek bir araba ancak normal şehir içi kullanım için F/P araç

Egea'dan beklenti fazla olduğu için bence bu kadar kötüleniyor, beğenilmiyor. Bazı sorunları var fakat o kadar da abartılacak şey değil, sonuç olarak bu arabanın fiyatı da uygun.

Egea'dan beklenti fazla olduğu için bence bu kadar kötüleniyor, beğenilmiyor. Bazı sorunları var fakat o kadar da abartılacak şey değil, sonuç olarak bu arabanın fiyatı da uygun.

Benim dayımda 1.3 2023 model Egea var sanayiden çıkmıyor.

Kesinlikle Duster.

Hocam çok geç yazıyorum ama kesinlikle duster.2016 model duster kullanıyorum kesinlikle hakkını veren bir araç beni hiç üzmedi üstelik araç kendini kanıtlamış bir araç.Eğer hala almadıysanız aracın dolu paketini almanızı öneririm.Ayrıca bu araçlar en eski modellerinden beri uzun ömürlü araçlardır çok sağlamdır.

Renault Duster.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…