Renault Megane vs Talisman

Talisman bence gayet başarılı bir araç ama piyasası türkiyede maalesef yok. Passat,SuperB daha çok tercih ediliyor. Satarken zorlanmanız muhtemel ancak Passat piyasası türkiyede her daim oldu.

Maalesef ki 750 civarlarına da temiz düşük km superb veya passat yok.
Talisman bence gayet başarılı bir araç ama piyasası türkiyede maalesef yok. Passat,SuperB daha çok tercih ediliyor. Satarken zorlanmanız muhtemel ancak Passat piyasası türkiyede her daim oldu.

Tabii Renault kötü bir marka değil. Ancak bu fiyat bandında 4 - 5 yaşında güzel bir Nissan qashqai kalitesine ulaşılabilir.

Segment olarak bilmiyorum. SUV tercih ederseniz tabii.

Sedan bir araç bakıyoruz hocam. SUV 2.etapta iyi bir sedandan sonra karoq tercihimiz olacak.

Renault kötü bir marka değil. Talisman gayet kaliteli sağlam ve teknolojik bir araç.

Uzun süredir 2013 icon fluence biniyorum daha önce focus Civic kullandım ama şu anda her açıdan Renault'un verdiği konfor hiçbir arabada yok benim için.

Bilmiyorum yorum yapamam hiç talisman kullanmadım. Olabilir.

Ben Megane ve talismanıda kullandım biraz. İcon Megane ile touch talisman arasında ufak farklar var konfor olarak ama hangisi daha mantıklı olur bilmiyorum. Megane piyasası çok canlı bir araç ama talismanı uzun bir süre kullanmayacağız o yüzden satmakta zorlanırız tercihimiz icon Megane olacak gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…