Renault nasıl bir markadır?

Sorun kaotiklik değil bunu anlayamayacak kadar kötü durumdasın

Sorun kaotiklik değil. Bunu anlayamayacak kadar kötü durumdasın.
Beni hayatında görmemiş, tanımamış birinden bir çıkarım. Forumda gerçek hayatımda da beni tanıyan çok kişi var, onlardan kötü bir şey duymadım pek. Hak verirsin ki onların yorumlarını daha fazla ciddiye alıyorum.

Tanıyanlar genelde seviyor.

Düşük bütçede tercih edilebilecek marka. Bunun dışında fiyatları Opel, VW, Skoda, Seat, Peugeot ile kapışırken asla tercih etmem.

Nedenleri de belli. Söylendiği gibi teneke olmasa da rakip markalara göre birçok şeyi eksik yapıp daha pahalı olması şaşırtıcı bir etken. İç mekan kalitesi hala vasat altı.

Talisman 600K'ya satılıyor örneğin... Daha düşüğe Insignia, 508, Superb vs. varken kim tercih eder?

Renault 2000'li yıllarda iyi bir marka idi. Artık ne F1 de ne de günlükotomobillerde iyi değil. Mesela ben asla Renault almam. Almam otomobillerinden ya da Amerikan muscle larından başka araba bilmem.

Eğer VW ile Renault'u ya da Volvo ile Renault'u karşılaştırıyorsan tabii ki Renault onların yanında düşük kalır. Ama Türkiye şartlarında alınabilecek en uygun markadır. Fiat ve Renault'u karşılaştırırsak aralarında çok bir fark yok ama ben Renault'u seçerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…